Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire könnyű az átlagos, sőt, átlag alatti nőknek is? Ennyire ronda lennék?
Frusztrált megkeseredett vénkisasszony alert, csak saját felelősségre olvasd tovább 😅
Kezd rámenni az amúgy is elég ingatag mentális egészségem arra, hogy még a legkevésbé jól kinéző barátnőmnek is minden ujjára 10 pasi jut (és nem is akármilyenek), én pedig konkrétan senkinek sem kellek. Nem is kellettem soha, és fiatalabb már én se leszek, csak még öregebb és még rondább. Gyereket persze nem szeretnék, ilyen géneket kár lenne átörökíteni, de én is vágynék egy stabil, szerető párkapcsolatra egy olyasvalakivel, aki megbecsül.
Eddig igyekeztem elhitetni magammal, hogy más lányok sem kaphatnak meg ám akárkit, a pasik a tökéletes instamodellekre csorgatják a nyálukat és egy átlagos nő örülhet, ha valaki egyáltalán ránéz, de folyamatosan tapasztalom az ellenkezőjét.
Nyilván az is fáj, hogy soha nem éreztette velem senki, hogy vonzó lennék, és persze mindenkinek imponálna az érdeklődés, a bókok az ellenkező (vagy preferált) nem részéről, de igazából nem azt irigylem, hogy a többi lányt/nőt ilyen mértékű figyelemmel halmozzák el a férfiak, hanem azt, hogy a sok hódoló között könnyebb megtalálni azt az egyet, akivel komolyabban lehet tervezni.
Soha nem tekintett rám senki nőként, én sem érzem magam annak, és az amúgy is pszichés problémákra hajlamosító, örökletesen depresszív és szorongó személyiségemnek nem igazán tesz jót, hogy folyamatosan azzal szembesülök, hogy nem vagyok elég jó (vagyis elég szép). Senkinek.
Megjegyzés: Általános iskolás korom óta járok szakemberhez, tökéletesen karban vannak tartva a pszichés problémáim, úgyhogy nem ez az oka a sikertelenségnek.
Ha nem vagy elégedett a testeddel, akkor sportolj. Én nem értem, ha valaki nem elégedett valamivel, akkor miért nem tesz azért, hogy elégedett legyen? Nyomjad az edzést ezerrel, olyan bomba tested lesz, minden kan utánad fordul majd. Arról nem is beszélve, hogy a sport, mozgás, kiváló hatással van a mentális egészségre is.
A sport az mindig válasz mindenre, ezt tanuld meg.
Az előnytelen külsejű nőknek mindig be kell dobniuk magukat a sikerhez, ezt már többször tanácsoltam
Vannak a vonzó nők akikre ragadnak a férfiak, és vannak azok akikre kevésbé, viszont vannak olyanok is akikre egyáltalán nem. Ilyenkor a nőnek kell valamiképpen udvarolnia, ha nem akar egyedül meghalni. Még jobb nőknél is gyakran előfordul hogy ők futkárosznak férfiak után, nyilván a legjobb férfiak után. Hát egy ronda nőnek ki kell szemelnie egy hasonlóan önbizalomhiányos és magányos férfit (ha kicsikét is el tudja fogadni őt, a külsejét és belsejét) és bármilyen rámenős módon kell őt vegzálni, de legalább barátkozni kell vele erőteljesen. Ha nem jön be biztosan, akkor tovább kell lépni és át a következőre, muszály lesz.
Ha viszont nem ronda az ember lánya akkor elég felmenni a tinderre, és ha nem túl válagatós a nő akkor előnyös képekkel előbb utóbb biztosan talál férfit
5-ösnek igaza van. Kegyetlen ronda nő vagyok, régen úgy sikerült nagy nehezen összehoznom valamit (azok is elég szarok voltak amúgy, de mindegy...), hogy nyomultam. Ha nem tettem volna, szűzen halok meg. Mint ahogy azóta nem teszem + nem is vagyok már olyan közegben, ahol potenciális partnereket ismerhetnék meg, hát egyedül is vagyok több mint 7 éve (szex sincs). Betöltöttem a 30-at, tehát nyilván ez már így is marad a továbbiakban.
A magunkfajtának a Tinder és társai nem opció. Szóval ha van hozzá gyomrod, akkor hajrá, különben apácáskodhatsz te is, míg élsz. Mondjuk azt ne felejtsd el, hogy nem elég összehozni a kapcsolatot, utána is 24/7 teljesíteni kell minden téren, különben egy szempillantás alatt kidobnak, pár nap múlva pedig már a nevedre sem fognak emlékezni, a hozzánk hasonló kis nyomik miatt ugyanis nem szoktak hónapokig, évekig szenvedni... Nos, van, akinek ez még így is vállalható, nekünk, többieknek pedig marad a keserűség, frusztráció, beletörődés.
6. Ha te nyomulsz, akkor összejöhet valaki. Ha egy àtlag pasi nyomul, max csak elhajtják mint a legyet.
Nyugi, az átlag csajoknak is simán összejön.
Én férfibe vagyok eladhatatlanul gáz külsővel megáldva, szerinted akkor nekem mekkora az esélyem? Arra is kíváncsi lennék, hogy nézel ki, cserélhetnénk fotót hogy legalább tudjuk hogy milyen szinten állunk. Szerintem utána felértékeled magad! 🤭😂😉
"Én férfibe vagyok eladhatatlanul gáz külsővel megáldva, szerinted akkor nekem mekkora az esélyem?"
Meg mindig tobb, mint nokent. Ha nokent ronda vagy, akkor K.O.
Ferfikent ronda pofaval is lehet sok penzt keresni, es az megoldja a gondokat :)
37F incel
Szia, annyira negatív vagy ebből a pár sorból ítélve, hogy nem veszed észre szerintem ha bárki is nyitna feléd, és/vagy tudatalatt elutasítotod.
Ezt a kisugárzást átütni egy átlagos palinak rohadt nehéz. Úgy érzem nagyon rá vagy görcsölve erre a dologra. Próbáld jól érezni magad a bőrödben, ne minden gondolatod ez legyen.
A szépség amúgy relatív, és a mai világban nagyon kevés nő találja magát annak.
Remélem nem voltam közhelyes, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!