Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire könnyű az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire könnyű az átlagos, sőt, átlag alatti nőknek is? Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés

Frusztrált megkeseredett vénkisasszony alert, csak saját felelősségre olvasd tovább 😅

Kezd rámenni az amúgy is elég ingatag mentális egészségem arra, hogy még a legkevésbé jól kinéző barátnőmnek is minden ujjára 10 pasi jut (és nem is akármilyenek), én pedig konkrétan senkinek sem kellek. Nem is kellettem soha, és fiatalabb már én se leszek, csak még öregebb és még rondább. Gyereket persze nem szeretnék, ilyen géneket kár lenne átörökíteni, de én is vágynék egy stabil, szerető párkapcsolatra egy olyasvalakivel, aki megbecsül.

Eddig igyekeztem elhitetni magammal, hogy más lányok sem kaphatnak meg ám akárkit, a pasik a tökéletes instamodellekre csorgatják a nyálukat és egy átlagos nő örülhet, ha valaki egyáltalán ránéz, de folyamatosan tapasztalom az ellenkezőjét.

Nyilván az is fáj, hogy soha nem éreztette velem senki, hogy vonzó lennék, és persze mindenkinek imponálna az érdeklődés, a bókok az ellenkező (vagy preferált) nem részéről, de igazából nem azt irigylem, hogy a többi lányt/nőt ilyen mértékű figyelemmel halmozzák el a férfiak, hanem azt, hogy a sok hódoló között könnyebb megtalálni azt az egyet, akivel komolyabban lehet tervezni.

Soha nem tekintett rám senki nőként, én sem érzem magam annak, és az amúgy is pszichés problémákra hajlamosító, örökletesen depresszív és szorongó személyiségemnek nem igazán tesz jót, hogy folyamatosan azzal szembesülök, hogy nem vagyok elég jó (vagyis elég szép). Senkinek.

Megjegyzés: Általános iskolás korom óta járok szakemberhez, tökéletesen karban vannak tartva a pszichés problémáim, úgyhogy nem ez az oka a sikertelenségnek.

2021. júl. 24. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

"Meg mindig tobb, mint nokent. Ha nokent ronda vagy, akkor K.O."

Én is ezt tartom, több az esélyed ha egy ronda de vagy gazdag vagy magabiztos nagydumás vagy mintha egy átlagos fickó vagy átlagos külsővel és belső adottságokkal

Nők esetében ugye ha nagyon ronda valaki az tényleg problémás, mondom ezt full sikertelen férfiként is. Tényleg sajnálom őket és átérzem a helyzetüket, mert ők alig-alig tudnak kompenzálni nem külső adottságok által. De azért írtam hogy az egyetlen esélyük a nyomulás, mert náluk nem fognak kezdeményezni, vagy csakis vállalhatatlan alakok

Ha viszont kiszemelik és lenyűgözik a nekik megfelelő, de nem túl magabiztos férfit (tehát a jobb srácok felejtősek teljesen) akkor van esélyük, valamennyi

Nem egyszerű tudom, de egy átlag férfinek pont ennyire nem egyszerű

2021. júl. 24. 15:24
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Én is a ronda nők csoportját erősítem.. sőt...Ezen a sport meg a fene nagy önbizalom sem segít. Így 40 fele van önkritikám. :(

Sajnos tényleg igaz, hogy kurvára be kell dobnia magát az ember leányának, hogy valaki ráfanyalodjon. Na és ha netalántán kapcsolat is lesz a dologból? Szinte biztos, hogy félre fog dugni, bármit is teszel.

Társkereső nálam kizárva. Közeli képek felejtősek. Persze tölthetnék fel, de kb felesleges. Marad a kedves, megnyerő viselkedés, hátha valaki vonzónak tart és én is őt. De nem hiszek már a mesékben.

Ahogy pedig a 11-es írta. A ronda férfiakat sem irigylem. Ugyanolyan nehéz lehet nekik is. :(

2021. júl. 24. 18:14
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

12. Pedig én krvára nem bírtalak, de az őszinteséged emelt nálam a besorolásodon! :) Tetszik ahogy írtad, így már semleges zónába kerültél. :D Végre egy emberi írás tőled, nem pedig a rózsaszín vattacukor...

Már kíváncsi is lettem rád, szerintem nem lehetsz annyira vészesen a peremen!

2021. júl. 24. 21:20
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
nem lehet ,hogy túl sok a férfi energiád szerintem attól lehet hogy nem érdekled a pasikat másik ok lehet az, hogy mogorva esetleg távolság tartó vagy?
2021. júl. 24. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
13. Én meg a vattacukor? :D Valakivel összekeversz. Mindenesetre köszönöm a pozítív kritikát! :)
2021. júl. 24. 23:26
 16/20 anonim ***** válasza:

"Én is a ronda nők csoportját erősítem.. sőt...Ezen a sport meg a fene nagy önbizalom sem segít."

Pont hogy segített nem?

Hiszen te képes voltál arra ami végül valamiféle eredményre azért vezetett. Az önbizalom nagyon fontos mindkét nemnél, főleg a férfiaknál, de a csúnyább nőknél is. Nőknél meg az a megnyerő kedves-bájos modor fontos még, amivel le tudod te is venni a férfit a lábáról

A puszta szépségnek nyilván jobban örülnél, dehát nem mindenki születik vonzónak

2021. júl. 25. 12:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, való igaz. Sokat számít az is, hogy nem vagyok egy üresfejű, hisztis zsírdisznó, mert akkor tényleg leírhatnám magam. :) Csak van amin, ha beledöglök sem tudok változtatni. De talán egy szép napon villant valamit az orvostudomány.
2021. júl. 25. 15:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért? Mi a bajod magaddal?
2021. júl. 25. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Menj terápiára. A valóság és az önbizalmad köszönő viszonyban sincsenek. Ismerkedned kéne magaddal.
2021. júl. 25. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vannak akiknek bejössz, csak nem veszed észre őket.
2021. júl. 26. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!