Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan férfi tulajdonság, amitől vonzóbbnak találtok egy férfit és aminek nem tudnak ellenállni?
Igen. Pl egy ilyen dolog az, ha zavarba tudom hozni, látom pirulni és közben azért vigyorog 😀
Nem tudom miért, de ez nagyon beindít.
Lehet degenerált vagyok, és naiv fruska koromban, mikor minden a tapasztalatlanságommal párosult nem nagyon vált a hasznomra, de én bírom az ízlésesen, minimálisan öntelt és közvetlen pasikat.
Én nem vagyok barátságos meg közvetlen meg beszélgetős, szóval egy nem társasági emberrel soha szóba nem állnék magamtól, baráti kapcsolataimban is mindig az extrovertáltabb fél közeledése miatt alakult ki köztünk barátság. Szóval én ismerkedésnél is így vagyok, a határozott, karakán, kicsit öntelt embereket meg úgy összességében bírom. De ennek is van az a szintje, ami a jó ízlés határán belül van, kevés ember ézi az ízléses határt, én értékelem, ha valaki tudja, mi hová való.
Összességében amúgy én azokat a pasikat bírom, akik le tudják rólam dumálni a bugyit, bármennyire is hülyén hangzik, evvan, mindig is ez volt :D
Csinos és értelmes, de barátságtalan és arrogáns ember vagyok, szóval ha valakinek sikerül, az meg is érdemli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!