Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint "nem számít a külső" az hogy érti?
Ezt csak ugy mondjak, mint az egeszsegedre meg a persze megadom ahogy amint lesz penzem.
Nem kell oket komolyan venni, ok se gondoljak komolyan csak kép mutatoak.
Aki azt mondja nem számít a külső általában, és elnézést a szóhasználatért, de saját maga is rusnya és/vagy kövér, és ezzel próbálja kompenzálni. Hiszen a sok felszínes köcsögnek, ő nem kell, pedig nem a külső a fontos, hanem ami a felszín alatt van.
Ez szerintem az egyik leggyakoribb hazugság, amit az emberek szoktak mondani. De legalábbis a top 10ben benne van.
Aki azt mondja, hogy kapcsolatteremtés esetére nem számít a külső, az hazudik, vagy nagyon társra vágyik, de idővel rájön, hogy a külső IS számít, tehát távozik a kapcsolatból.
Az ember először a szemével fedezi fel a másikat (íme, itt a külső fontossága), aztán kialakítja a kölcsönös kapcsolatot, ismerkednek és rájönnek, hogy tudják-e egymást szórakoztatni (ekkor tartósan együtt maradnak), vagy megoldhatatlanok a nézetkülönbsége és szétválnak az útjaik.
Jöhetnek neki a következők...
Azt, hogy nem az az elsődleges, nem fog valakivel csak a külseje miatt összejönni.
Nyilván valamennyire számít. Illetve ilyent senkitől nem hallottam, hogy nem számít, csak olyan, hogy nem az a legfontosabb.
Nem szoktam azt mondani, hogy egyáltalán, semmilyen mértékben se számítana a külső, mert ez valóban hazugság lenne. Pl számít, hogy valaki ne legyen igénytelen, nagyon elhízott, meg ilyenek.
Viszont nekem annyira tényleg nem számít. Pánszexuális vagyok, ez nálam nem csak azt jelenti, hogy nemtől függetlenül bele tudok szeretni bárkibe, hanem azt is, hogy szinte mindentől függetlenül is, tehát a külső se számít annyira, sokkal inkább a személyiség. Az eddigi 3 szerelmemből 2 kifejezetten nem tetszett külsőre, mégis halál szerelmes voltam beléjük. Illetve most is ismerkedek valakivel, aki szintén nem jön be egyébként, de a személyisége megfogott.
Ez csak egy bla bla....
kedvencem a Hantaboy :)
"apa a tanárnő azt mondta, hogy a szépség belülről fakad...
ilyet csak rondák mondanak..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!