Ha nem a külső számít a lányok szerint, akkor miért van az, hogy jóképű, izmos haverom képeivel sikeres vagyok a lányoknál facebookon, míg a saját képeimmel csak rondának, nyominak tartanak a lányok és nem is akarnak velem még dumálgatni sem?
nem csak a külső számít, de azt látom először
ha amúgy nem ismerem az illetőt, csak a külseje alapján tudom megítélni
ha viszont már ismerem, akkor a belső fontosabb, de még úgy is fontos hogy azért normálisan nézzen ki
Előző vagyok*
Bocs a szóismétlésért.
Az utolsó mondat végénél azt értettem, hogy rádöbbensz, hogy tényleg nem veled van a baj, hanem csak annyi, hogy azok a facebook-os meg mittudoménmilyen csajok mind ilyen rongyok. ;)
Velem is így van, nem like-olnak képeket stb...
Viszont az utcán amikor sétáltam volt, hogy többször is rám mosolyogtak a lányok :)
miért rbanc az akinek számít a külső? a belső fontosabb, de azért kell hogy számomra vonzó legyen vki
nem kell olyan hú de izmosnak vagy helyesnek lennie, de azért nézzen ki normálisan
most akkor rbanc vagyok?
amúgy a fiúknak is számít egy lány külseje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!