Mi ez a sok "rondafiús" kérdés? Miért gondolják a fiúk, hogy a lányoknak csak a jóképű izompacsirták kellenek?
Olvasom itt a kérdéseket, és eszem elmegy. Itt sajnáltatják magukat az állítólagos ronda fiúk, és mindegyik elhiszi, hogy örök magányra vannak ítélve, mert a lányoknak csak a kigyúrt, gazdag, jóképű srácok kellenek. Most komolyan, ezt valaki el is hiszi, hogy ez így van, és nincs kivétel, punktum? Oké, aláírom, hogy sok esetben így van ez, de ugyanúgy sok esetben a fiúknak is a magas, vékony, szőke, modellszerű csajok tetszenek. PErsze ez már nem így van, mi? Na persze.
De azt kell figyelni, hogy sok, és nem minden esetben!!! Nem tudom, ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy az átlagos, vagy nem túl szép fiúk örök magányra vannak ítélve. Mert nyilván az átlagos, vagy nem túl szép lányoknak is csak kigyúrt, gazdag, jóképű barátjuk van.
És most kéne figyelni a kivételt, mert van olyan! Most csak a saját nevemben beszélek, mert igen, én sem vagyok kifejezetten szép lány, és bár nem tetsem a fiúknak, én nem tartom magam végzetesen csúnyának. És tudjátok mit? Sosem tetszettek nekem a kigyúrt, szépfiú típusú srácok, és nem vagyok képmutató, ez az igazság. Lehet ez azért van, mert ösztönösne érzem, hogy nem hozzám valóak, és így általában az átlagos, vagy mások szerint egyenesen a rondább fiúk tetszenek nekem, DE! Ez is mutatja, hogy a szépség relatív, nekem ők tetszenek, így nyilván nem is gondolnám, hogy rondák, csak ők gondolják magukról. És ezek a "ronda srácok" engem mind a belsőjükkel fogtak meg. És ne higgyétek, hogy ezek a fiúk mind repestelk örömükben, mert esetleg tetszenek nekem. Elutasított nem egy. Akkor hát hogy is van ez? Miért mindenki csak a "ronda fiúkat" sajnálja? Ennyi erővel én is nekiállhatnék itt nyafogni, hogy de rossz nekem, de az nem javít semmin. Csak a hozzáálláson kéne változtatni, és észrevenni esetleg a nem túl szép lányokat is...mert nincs olyan ember, akiben ne lenne valami jó, és ezt kéne kihangsúlyozni, nem a rosszat, és sajnáltatni magunkat. Most gondolom sokan le fognak tmadni, de ez a véleményem.
Mert a lányoknak csak a jóképü izompacsirták kellenek.
És a lányok 70%-a ribizli
Sajnos nem ok nélkül.
Van akinél tapasztalat.
Van aki csak simán tudja
Van aki pesszimista mint én.
Azért fogadjunk, hogy ilyen kinézetű emberek pl. senkinek nem fognak kelleni. Mert ezek itt RONDÁK! És sok kérdező hasonlatos hozzájuk. Hiába a jószándék.
Az mind szép és jó, amit írtál, természetesen mindkét oldalról vannak kivételek. Sokan megtörnek a visszautasításokon, azon, hogy renegeteg ember szűklátókörű és elitéli a másikat küldőségek miatt. Engem nem egy lány utasított már vissza a külsőm miatt. Többször hallottam már vissza, hogy "olyan kedves, vicces... de lehetne izmosabb". :D Komolyan, mikor visszahallottam el sem hittem. Tény, hogy vékony vagyok, igyekszem változtatni, de csak nagyon lassan megy. Ez van.
Küldj nekem egy képet magadról privátban(ne aggódj, bizalmasan kezelem), s meglátom én, hogy csúnyácska vagy-e.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!