Ha nem a külső számít a lányok szerint, akkor miért van az, hogy jóképű, izmos haverom képeivel sikeres vagyok a lányoknál facebookon, míg a saját képeimmel csak rondának, nyominak tartanak a lányok és nem is akarnak velem még dumálgatni sem?
Szerintem:
Az, hogy a lányok az online térben egy fénykép alapján ítélnek meg valakit, az nem felszínesség. Egyszerűen az az egyetlen impulzus az adott emberről, csak ennyi tudnak róla. Nem jön le az egyéniség és az egyéb tulajdonságok.
Természetes, hogy a számukra vonzóbb (izmosabb, jóképűbb stb.) képen vagy az ÉRDEKES képen akad meg a szemük.
A felszínesség az, amikor később is csak ennyi számít a lánynak. De a mondataid alapján úgy vélem, neked nem ilyen lányra van szükséged.
Viszont mindenkiről készíthető jó és ÉRDEKES kép. Pont nemrég panaszkodott egy srác, hogy senki nem tud róla jó képet fotózni, amit tudna használni a közösségi oldalakon. 20 perc után csak tudtam róla csinálni.
Amit meg most fogok írni, az furcsa lesz. Azt a tanácsot adom, hogy csajozás kérdésében igazából ne fogadj el tanácsot senkitől. Apróságokkal kapcsolatban (ruha, haj stb.) fogadj el tanácsot. De a csajozási "módszerek" tekintetében (mit csinálj, hogyan viselkedj stb.) NE.
Ezt komolyan mondom. Bármi amit így teszel, mesterkélt lesz. Miközben a csajozás/fiúzás pont arról szól (szerintem), hogy az egyéniségünkkel megfogjuk a másikat. Az egyéniség meg akkor jön elő, ha amit/ahogy teszel, az belőled jön és őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!