Jóképű és normális pasiként hogyan lehet ismerkedni?
Vagy nem vagyok jóképű vagy a csajok "vakok", bár nyilván nem várhatom, hogy minden szembe jövő lány rám ugorjon. Nem én mondom, hogy jól nézek ki, nem én mondom, hogy normális vagyok és van értékrendem - hanem mások (lehet, hogy ők az idióták...). Volt már hosszabb-rövidebb kapcsolatom, de mostanában egyszerűen nem találok szép és normális lányokat. (Nem, a szépség nem relatív, és az sem, hogy valaki normális-e vagy sem...) 28 vagyok, eddig mindig társaságból ismerkedtem, de "kifogytam". :) Bulikba, diszkókba, fesztiválokra eljárni.... áh! Közhely a könyvtár is - egy tanuló lánynak szerintem legkevésbé hiányzik, hogy melléüljek és tegyem a szépet.
Ötlet?
küldj egy képet sztem és majd mi megállapitjuk:)
23,l
Ajánlom ezt a kérdést minden olyan srácnak ezen az oldalon, aki azért sír, mert ronda és nincs barátnője. Tessék, ez a szegény fiú hiába jóképű, mégse talál ő se senkit. Lehet, hogy mi lányok nem is a külsőtökre vagyunk kíváncsiak, és lehet, hogy máshonnan kéne megközelíteni a dolgokat.
Egyébként a szépség és "normálisság" igenis relatív, és te olyan lányt nem találsz, aki NEKED elég szép és normális, és akinek TE elég szép és normális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!