Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint "nem számít a külső" az hogy érti?
Nálam azt jelenti, hogy nem kell a férfiideálnak lenned, az Instagram-modellfiúnak, de bizonyos szintet elvárok.
Szerintem aki igényes, tiszta és ad magára, az már élből nem lehet ronda.
Aki igénytelen magára, koszos, az nem lehet "jó személyiségű", sem intelligens. Intelligens emberről nem tudom elképzelni, hogy koszban él, és a jó személyiségbe sem fér bele, hogy lusta valaki tisztálkodni.
Kedves #13!
Sok igazságot írtál, ment is a zöld, de azért pár mondatot hozzáfűzök:
Pár esetet felsoroltál, ami Neked sem tetszene. Íme, Neked is számít a külső! Vagy vegyünk egy kimondottan sovány nő és egy kövér fiú kapcsolatát, ami régóta tart. Kettejüknek a testalkat nem számít, de lehet, hogy számít a haja színe, kopaszság, a testmagassága, orra alakja stb. Íme, náluk a testsúly nem számít, de számít más. A belső tulajdonságok esetében is ugyanaz: ami az egyik ember szemében még tolerálható, a másiknak nem elfogadható (pl. határozatlanság, nemtörődömseg stb.). Van, aki ezt eltűri a másiknak, van aki nem. Az ízlések és pofonok különbözőek. Ami nekem tetszik, lehet, hogy száz embernek nem. Ez így van jól, mert így talál párt magának a kövér, kopasz... férfi és a sasorrú, kis vagy nagy mellű nő is.
Szerintem valamilyen szinten mindenkinek számít a külső, kiv. aki vak, vagy valami komoly mentális baja van. Egészséges ember azért olyannal nem jön össze, aki külsőre taszítja.
Az megint más kérdés, hogy sok ember összemossa azt, hogy vki olyat keres, akit szexuális vonzónak tart, meg azt, hogy a médiaideált keresi... és sokan arra használják, hogy számít neki a külső, hogy neki csak a feszes testű, feszes mellű, lapos hasú, hosszú dús hajú, hibátlan bőrű, szimmetrikus babaarcú, kerek fenekű fiatal nő / 190 cm-es kidolgozott testű dús hajú latin macsó kell. És sokan erre használják ezt, hogy "nekem nem számít a külső", hogy nem a közízlés / média által tökéletesnek mondott külső jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!