Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: élből elutasítás? .
1. aki sablonból dumál
2. flegma.
3. bunkó
4. egoista
5. ha folyton az anyjáról exéről beszél
6. ha illetlen dolgokról beszél
7. ha nincs tisztelet mások felé
8. ha kesereg a sorsán (nekem ebből az jön le, hogy nem képes irányítani a saját sorsát és elveszett ember... szóval ilyen, jaj én nem vagyok a lányok kedvence duma nem hat meg)
Ha netes oldalon próbálna ismerkedni, és rossz a helyesírása. Ha fél órán belül tudni, akarja, hogy akarok-e családot, gyereket, ha megkérdezi mennyit keresek.
Ha kitárgyalja a sexuális életét az exével.
Ha olyan dolgokkal dicsekszik, amiről egy ovis is tudja, hogy valótlan (Pl: egy este 12 menet stb...).
Ha sexkamerázni akar.
Vagy ha idétlen a humora, vagy ha nem képes magát kifejezni.
Élőben:
-tájszólás
-erőszakos
-helytelen beszéd, Pl: hadarás, beszédhiba stb..
-becézett szavak Pl szercsi, lávcsi, átkülcsizzem, dumcsizni, uncsizok, lelkiismeretfurim van stb...
-de a legkeményebb "nincs kedves beszizni, majd ismizni?"
-szájszag
-testszag
-koszos ruházat
-kölcsönautó, amivel menőzni akar
-sexuálisan akar közeledni, pedig nem is kapott rá jelet
-direkt felhívatja magát, hogy ő milyen fontos üzletember
-modortalan
-és nem nevetni!!! sajnos ez nagyon komoly kiderül hogy valami fertőző betegségben szenved.
-ha utalásokat tesz arra, hogy promiszkuitásban élt
-vagy ha a vallását rá akarja erőszakolni a másikra
.... röviden ennyi, pillanatnyilag nem jut több az eszembe, de majd holnapra utána nézek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!