Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy nem jön be?
van egy srác, aki folyton engem néz, és bókol nekem.. van egy olyan érzésem hogy tetszek neki,(mások is mondták) viszot nekem egyáltalán nem jön be..(nem csak külső miatt!)
valahogy szeretnék rá utalni hogy ne is próbálkozzon, még mielőtt esetleg elhívna randira....de nem is szeretném megbántani..
van valami ötletetek?
Nem jössz be nekem.
Nem kell túlbonyolítani.
Én a másodikkal értek egyet. Ha nem reagálsz a jeleire, akkor egy idő után leesik neki a tantusz, hogy nem jön be nálad. Amíg nem muszáj, addig inkább nem mondj neki semmit, mert akármilyen kiméletes is az elutasítás, az mindig rosszul esik a másiknak. Akaratlanul is megbántod vele.
De ha nem ért a jelekből, akkor sajnos kénytelen leszel elmondani. Ne köntörfalazz, egy mondatban közöld vele, hogy sajnálod, de nem érzel iránta vonazalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!