Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki? Sőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki? Sőt lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

kb. 4 hónapja ismertem meg egy lányt egy ilyen netes neveldén felvettem msn-re dumáltunk,összeismiztünk. szinte mindent tudunk egymásról és tetszik nekem, én is tetszek neki nem mondta de vannnak jelek. webkameráztunk már tehát biztos hogy magáról van fenn kép. egyetlen egy a gond: hogy ő Győrben én pedig a Nyiregyházán lakok. jó. távkapcsolat habár úgysem lenne az igazi de hogy mondjam el? csak ráírok és akkor mondom neki hogy : szia,tetszel nekem járunk? ugye randira nem tudom elhívni mer az nem jönne össze. mit mondjak nekI? vagy ebből nem lesz semmi?

F/15

2012. ápr. 15. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz semmi. Messze laktok, nem is találkoztatok még. Csak az időtöket rabolnátok.
2012. ápr. 15. 16:35
 2/3 anonim válasza:
Képzeld velem is ugyanez a helyzet egy fiúval..nálam is vannak jelek de nem tudom,hogy most mi legyen!..bár mi közelebb lakunk egymáshoz mint ti de akkor is tanácstalan vagyok!Mégis úgy érzem lehet ebből valami mert sokszor bókol szerintem te se add fel..ha te is igazán szereted és ő is akkor a távolság nem állhat közétek!:))
2012. ápr. 17. 16:24
 3/3 anonim válasza:
Hat en Gyor-Nyiregyhaza tavot nem tudod de en 15 km re lakok a baratnomtol,gondolom van busz menetrend es ha nem nagyon tavolnitan meg ez is elerheto.Nem muszaly lepontozni,Erdelyben lakom.
2012. ápr. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!