Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj az osztályba akibe szerelmes vagyok, de nem tudom hogy ő is szerelmes e belém. Hogy mondjam el neki hogy szerelmes vagyok belé?
Úgy, hogy egyszerűen egyszer elé állsz, beszéltek pár szót, és a tárgyra térsz. Tehát szia, hogy vagy, ne haragudj de el kell mondanom, hogy kedvellek/tetszel nekem/szeretnélek megismerni stb. Ez az egyik. Egyszerűen, férfiasan a sarkadra állsz! Persze nemet is mondhat, de gondolj bele: mi a jobb? Ha nem tudod mi van és csak álmodozol, vagy ha nem kínzod magad és nem futsz egy utolérhetetlen vonat után. És így nem marad benned a szörnyű "mi lenne ha" érzés. Persze igent is mondhat és akkor mindenki boldog.
Van egy másik módja is a dolognak, ha szépen lassan összebarátkozol vele és lassan kialakul a szerelem. De ennek az a hátránya hogy sok időbe telhet és a lányok a barátaikkal sokszor nem szívesen járnak. Tudod az, hogy nagyon helyes vagy és jó pasi stb., de nem járok veled. Te választasz én az elsőt tanácsolnám. Ha pozitívan állsz a dologhoz biztosan sikerül, és ha nem sikerülne akkor hagyd mert akkor úgyse ő lesz a nagy Ő! ;)) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!