Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy lassan egy éve nem lettem egy lányba se (fiúba se! - félreértések elkerülése végett) szerelmes?
Volt ősszel egy rövidebb kapcsolatom, de nem volt komoly egyik oldalról se. Tavaly volt egy nagy szerelmem, de az nem jött össze. Mostmeg már hónapok óta senki sem jön be igazán. Persze, van olyan csaj, aki megmozgatja a fantáziám, de...
16f
hát jó is lenne évente egy új szerelem
legalább 3 év kell, hogy egyet elfelejtsen az ember
ezzel én is így vagyok, régen volt egy nagy szerelmem, azóta semmi, pedig sok lánnyal ismerkedtem már azóta, de 1 éve semmi, nem voltam szerelmes senkibe, már azt hittem, hogy én csak egyszer szerettem életemben Most szerelmes vagyok egy lányba, de reménytelennek tűnik, mert ő belém nem, csak barátom akar lenni és emiatt olyan szerencsétlennek érzem magam, hogy nem jön össze, pedig végre megint érzek valamit :/
23f
nem baj. most öszintén, jobb lenne ha minden utadba esö csajba belezugnál? flörtölnél velük? rádcsimoaszkodnának..? ........ stb stb. majd eljön az idö :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!