Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok egy csajt rá venni hogy szerelmes legyen belém vagy hogy eljöjjön velem valahova? Ez a csaj nagyon makacs:D de nagyon tetszik:D kéne segítség lányok pls ja és a csaj és én is 14 évesek vagyunk!
1. senkit nem tudsz kényszeríteni,hogy szerelmes legyen beléd
2. arra se,hogy eljöjjön veled.
3.manipulálni,és befolyásolni lehet,de vasra verve láncon elhurcolni magaddal nem..
Nem lehet,hogy igazából nem érdekled? És nem makacs,csak te nevezed annak a visszautasítást.
lenyűgözni? adod önmagad,és nem adod a nagy menőt
vigyél neki virágot,és legyél vicces :D
hát szerintem ez azért elég elkeserítő,hogyha viccesen letépsz egy virágot mondjuk haza fele..akármilyet :D és oda adod..és ez már ciki..:D ha csempészel az oda adásba humort, akkor szerintem semmi gond nem lenne vele...de ha ez ciki,akkor mi a nem ciki? ijesztő :D
de értem én a 10-n éveseknél sajnos ez van...virág,meg a csoki,meg minden ilyen kedvesség :D
akkor hívd el..fagyizni? :D
a lényeg szerintem keresd a társaságát,de azért tényleg vedd észre,ha nem akar tőled semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!