Fiúk, lányok segítség! Megakarok változni! Trendi, csinos, irigylésreméltó csaj akarok lenni. Eddig én irigyeltem másokat. Mit tegyek ennek érdekében? Hogyan legyek ilyen csaj? Hogyan legyek egy bombázó?
Alap a viselkedés.
Kihúzott hát, fel a fejjel, felsőbbrendű tekintet....
A legsikkesebb barátnőim nem minit hordanak, hanem szűk nadrágot, és basic felsőket, laza kardigánt, óriás táskát, napszemcsit....tehát nem a ruha teszi...
Én is akkor érzem magam jó nőnek, amikor nem erőlködöm a külsőmmel, szűk farmer, magassarkú, sima felső vagy pulcsi van rajtam trendi kézitáska és az elmaradhatatlan nagy napszemcsi :) Alapsmink és jól megcsinált frizura :)))
Én special szeretem a Zara rucikat illetve azt a stílust... amúgy a menő csajok szinte mind Zarat hordanak, ezt megfigyeltem a környezetemben :))
Szerintem is légy önmagad, a ruhatárat lehet színesíteni.
Csőnaci, tűsarkú, és egy remek felső. Natúr smink. Azt hangsúlyozd, ami szép pl:ha a szád, akkor azon picit erősebb smink legyen.
Használj vastag öveket, tűsarkút, szoknyákat, és a frizura mindig jól álljon. Hidd el lehet, ha épp tesióra, akkor egy szupi kis csurka, abból is van dögös.
Még valami:
A legmenőbb az, ha jól nézel ki, de okos is vagy. Attól vonzóbb dolog nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!