Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért lepődnek meg, hogyha ez történik?
Én nem szoktam szarozni, nem a barátja akarok lenni a lányoknak (mármint olyan értelemben, hogy nem a haverja), és nem kapásból, de elég gyorsan el szoktam mondani, hogy tetszik nekem.
Na és ha ekkor olyan válasz jön, hogy "kedves vagy, de nem lesz köztünk semmi", vagy "jó fej vagy, de nem vagy az esetem", vagy valami hasonló, akkor én nemes egyszerűséggel megszakítom az ismerkedést, hiszen tudom, hogy nem fog változni a véleményük (tapasztalat), így ahelyett, hogy olyasvalaki után futnék, akinél semmi esélyem, inkább próbálkozom a következőnél.
Ezután pedig jön az értetlenkedés a lányoktól, hogy mi a gond, miért nem keresem többet, amikor pedig elmondom, hogy miért van, vagyis hogy visszautasított és nem fogok feleslegesen teperni utána, akkor meg azzal jönnek, hogy "én is csak egy trófea lettem volna neked", meg hasonló ökörségek.
De most komolyan, nem tök logikus ez?
sztem ez meg gáz h egyböl nyomulsz!én is nemet mondanék!
A nöket meg kell hódítani,nem ajtóstul rontani a házba!
igy mindegyik ki fog kosarazni.
jól tetted,legalább ha utánna jönnek értetlenkedni,tudod,hogy mégis bejössz nekik.Lehet,hogy követni fogom a példád,de ki fogom próbálni az biztos
20F
Igen, ezt nem úgy kell érteni, hogy kapásból odaállok elé, hogy: "Helló bébi, na mi a helyzet, nagyon bejössz nekem, legszívesebben végignyalnám a tested!" Szóval nem így.
Sokáig nem szoktam várni, mert szívtam már meg a barátzónával. Azóta figyelek rá. Szerintem jól választom meg az intervallumot.
"Lehet, hogy nemet mond de például tök jó barát lenne."
Fiú/lány barátságban én nem hiszem, ilyen formában nincs rájuk szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!