Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért lepődnek meg, hogyha ez történik?
Én nem szoktam szarozni, nem a barátja akarok lenni a lányoknak (mármint olyan értelemben, hogy nem a haverja), és nem kapásból, de elég gyorsan el szoktam mondani, hogy tetszik nekem.
Na és ha ekkor olyan válasz jön, hogy "kedves vagy, de nem lesz köztünk semmi", vagy "jó fej vagy, de nem vagy az esetem", vagy valami hasonló, akkor én nemes egyszerűséggel megszakítom az ismerkedést, hiszen tudom, hogy nem fog változni a véleményük (tapasztalat), így ahelyett, hogy olyasvalaki után futnék, akinél semmi esélyem, inkább próbálkozom a következőnél.
Ezután pedig jön az értetlenkedés a lányoktól, hogy mi a gond, miért nem keresem többet, amikor pedig elmondom, hogy miért van, vagyis hogy visszautasított és nem fogok feleslegesen teperni utána, akkor meg azzal jönnek, hogy "én is csak egy trófea lettem volna neked", meg hasonló ökörségek.
De most komolyan, nem tök logikus ez?
Neked nincs szükséged rájuk barátként, nekik meg nincs szükségük rád szeretőként.
Ha esetleg hajlandó lennél több csajjal "barátzónázni" (mennyire utálom én ezt a kifejezést...), talán megláthatna benned legalább az egyik valami többet is. És több csajnak egyszerűen csak a barátja lenni nem bűn senki szerint, ugye?
De te ehelyett játszod a nagymenő csajozógépet, miközben csak egy kis sértett tökösrétes vagy.
Mellesleg: én eleve nem választanék olyan párt magamnak, akinek nem lennék a jóbarátja.
Öömm....azt le kell szögeznem, hogy velem nem szórakozik senki. Tehát nem fog hülyére venni egy csaj sem, hogy csak azért kell neki a figyelmem, hogy az egóját simogassam.
Én hajlandó lennék sok mindent megtenni értük, de addig nem, amíg nem tudom biztosan, hogy én is tetszem neki.
Szerintem a csajozógép fogalmába inkább az tartozik, hogy nem érdekli, hogy van barátnője, ő akkor is flörtöl össze-vissza mindenkivel. Én nem teszek így, csak ha nincs barátnőm. Vagy úgy kéne csinálnom, mintha lenne, miközben nincs? Mert szerinted ez az erkölcsös? Majd ha elszámolással tartozom valaki felé (vagyis a barátnőm felé), akkor nem csinálom ezt, de addig azzal ismerkedek, akkor és annyira, ahogy én akarom.
"Vagy úgy kéne csinálnom, mintha lenne, miközben nincs? Mert szerinted ez az erkölcsös?"
Erre utaló mondatot nem tudom, hol olvastál tőlem.
És miből gondolod, hogy egy lánynak csak egósimogatásra kellenek a barátok? Magadból indulsz ilyenkor ki?
Nem minden csaj akar kiárólag szórakozni veled.
Szívesen tartana tartalékba, hogy elmondhassa, tetszik neked. A lányok körében ez nagyon népszerű (legalábbis az én korosztályomban).
Várja, hogy tovább próbálkozz, és minél többször visszautasíthasson ezzel a sablonos szöveggel.
"És több csajnak egyszerűen csak a barátja lenni nem bűn senki szerint, ugye?
De te ehelyett játszod a nagymenő csajozógépet"
Ez az, ami utalt rá. Hiszen az írásod hangvétele alapján elítélendők a "nagymenő csajozógépek", tehát a másik irányzat, vagyis "a több lánnyal barátkozó fiú" a helyes, a nem elítélendő, az erkölcsös.
Epikus, mikor más jobban olvas a soraid közt, mint te magad.
Najó, akkor elmagyarázom, hogyan is kell érteni azt, amit írtam: szó szerint! (lehet, hogy meglep)
Ne kombinálj bele semmit.
Tehát: BARÁTKOZNI nem bűn. Tudod, amikor jóban vagy valakivel attól függetlenül, hogy fiú, lány, kutya, macska vagy lajhár az illető. Mert mondjuk van közös témátok, vagy mindketten imádtok biciklizni. Ezekből a BARÁTI kapcsolatokból kialakulhat több. De ha nem görcsölsz rá, akkor nem fog bántani, ha eselteg mégsem. Mert mégis nyertél egy barátot.
A csajozógépeket nem ítélem el, ezt sem írtam sehol. Azt mondtam, hogy próbálod játszani, de látszólag nem megy.
"Azt mondtam, hogy próbálod játszani, de látszólag nem megy."
Azért, mert valamikor vissza szoktak utasítani? Elmondom, hogy a legeslegnagyobbak is rengeteg visszautasítást kapnak. Csak ők nem állnak le depizni ezen, hanem pont leszarják, és mennek tovább.
Szerencsére megtanultam kezelni a visszautasítást, és ha kapok mondjuk 49-et, de 1 csaj összejön, akkor ugyanúgy nyertesnek érzem magam, mintha elsőre sikerült volna. Nem szokásom félidegen emberek véleményére adni. Az elején kijátszom a kártyáimat, semmi töketlenkedés. Amelyik lány nem tudja kezelni (vagyis, hogy bejönnék neki, csak gyorsnak érzi a tempót és azt mondja, hogy "nem") az így járt. Azzal menthetné meg a helyzetet, hogy ezt elmondja, vagyis hogy gyors a tempó, lassítsak egy kicsit.
Lehet most úgy tűnik, hogy flegmán nem foglalkozom az emberekkel. Én csak annyira foglalkozom az illetővel, amennyire velem. Hidd el, ezek a lányokat ugyanennyire érdeklem, mint engem ők.
Ha meg valaki tényleg érdekel, azzal sokkal normálisabb leszek. De egyelőre nem feleséget keresek.
"De egyelőre nem feleséget keresek."
Végre valaki le meri ezt így írni.
Nagyot nőttél a szememben (tényleg, nem irónia).
Így meg értelmetlen volt kiírni a kérdést. Mit törődsz te vele, hogy a csajok min lepődnek meg és min nem? :)
Cheers!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!