Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért lepődnek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért lepődnek meg, hogyha ez történik?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam szarozni, nem a barátja akarok lenni a lányoknak (mármint olyan értelemben, hogy nem a haverja), és nem kapásból, de elég gyorsan el szoktam mondani, hogy tetszik nekem.

Na és ha ekkor olyan válasz jön, hogy "kedves vagy, de nem lesz köztünk semmi", vagy "jó fej vagy, de nem vagy az esetem", vagy valami hasonló, akkor én nemes egyszerűséggel megszakítom az ismerkedést, hiszen tudom, hogy nem fog változni a véleményük (tapasztalat), így ahelyett, hogy olyasvalaki után futnék, akinél semmi esélyem, inkább próbálkozom a következőnél.

Ezután pedig jön az értetlenkedés a lányoktól, hogy mi a gond, miért nem keresem többet, amikor pedig elmondom, hogy miért van, vagyis hogy visszautasított és nem fogok feleslegesen teperni utána, akkor meg azzal jönnek, hogy "én is csak egy trófea lettem volna neked", meg hasonló ökörségek.

De most komolyan, nem tök logikus ez?

2012. márc. 16. 17:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem is gáz, ha ezt mondod. Normális lány erre nemet mond. Hisz mi az hogy te kapásból eldöntöd hogy márpedig járunk. Ez olyan ovis. Egy kapcsolat kialakulásához idő kell. Most a lány is hogy mondaná már rá, hogy oké?

21 L

2012. márc. 16. 17:51
 12/30 A kérdező kommentje:
Mit gondolok? Azt, hogy jó meglátásaim vannak, el lehet velem beszélgetni, de nem tetszem nekik. Ez egyrészt sérti a férfi büszkeségem, másrészt nekem már van bőven beszélgetőtársam, ezért nincs szükségem többre.
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
És ha olyan jól csinálod, akkor miért kell csinálnod még? Magyarul van barátnőd? Ha nincs, és már sok lánnyal próbálkoztál, akkor talán mégsem olyan jó.
 14/30 A kérdező kommentje:

"Szerintem is gáz, ha ezt mondod. Normális lány erre nemet mond. Hisz mi az hogy te kapásból eldöntöd hogy márpedig járunk. Ez olyan ovis. Egy kapcsolat kialakulásához idő kell. Most a lány is hogy mondaná már rá, hogy oké? "

Ennyire nem értitek? Annyit mondok neki, hogy tetszik, hogy bejön. Kész ennyi. Semmi járás, semmi más.

2012. márc. 16. 17:52
 15/30 anonim ***** válasza:
Kicsit sok "nincs szükségem" Nem kezeled picit tárgyként a nőket akik a szükségleteid elégítik csak ki? Elég ijesztő hozzállás.
2012. márc. 16. 17:52
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
egyedül én értem a kérdezőt? :d hihetetlen milyen értetlen emberek vannak :dd
2012. márc. 16. 17:53
 17/30 A kérdező kommentje:

"És ha olyan jól csinálod, akkor miért kell csinálnod még? Magyarul van barátnőd? Ha nincs, és már sok lánnyal próbálkoztál, akkor talán mégsem olyan jó."

Most mi? Néha bejön, néha nem, volt barátnőm, volt aki igent mondott, volt aki engem szedett fel. Tök lényegtelen a kérdés témáját illetően.

Ti félig olvassátok el a kérdést, kiragadtok belőle valamit, és arra válaszoltok, vagy mi?

2012. márc. 16. 17:54
 18/30 A kérdező kommentje:

"Nem kezeled picit tárgyként a nőket akik a szükségleteid elégítik csak ki?"

Az egyszer biztos, hogy nem emelem piedesztálra őket. Régebben jófiú voltam, vissza is éltek vele. Manapság sokkal határozottabb vagyok, de azért nem használom ki őket.

2012. márc. 16. 17:56
 19/30 anonim ***** válasza:

A nők legtöbbje szereti, ha magától alakulnak a dolgok két ember között és már kialakuljon valamilyen érzelmi kapcsolat is(nem azt mondom, hogy már szerelmes legyen) mire fejestugrik a dologba. Valószínű ehhez azért több idő kell, mint ahogy te megállapítod, hogy bejön egy csaj. Persze bejöhet, de nem mindenkinél.

Az utólagos tépelődés szerintem betudható annak, hogy lehet te nem szeretnéd őket havernak/barátnak, de ez fordítva nem igaz.

2012. márc. 16. 18:11
 20/30 anonim ***** válasza:

"Régebben jófiú voltam, vissza is éltek vele. Manapság sokkal határozottabb vagyok, de azért nem használom ki őket."

Nagyon átérzem az egész helyzeted, velem is ez volt és kérdés témáját is megértem, én sem szeretek bizonytalankodni, hogy akkor barátkozásnak veszi az egészet, ezért egyértelmű jeleket adok. Amúgy ne is próbálkozzunk megérteni őket :D valami eszméletlenül össze van zavarodva a fejükben xD

2012. márc. 16. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!