Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-24 felett már nem tud szerelmes lenni a legtöbb nő, csak a mókuskerék kalkulálja az agyukban, hogy a férfi milyen jóképű/pénzes/magabiztos?
Még ilyen huszonpárig látom azt, hogy nagyon wtf kinézetű vagy viselkedésű srácokkal is együtt vannak akár jó csajok is, mert szerelmesek lettek beléjük őszintén és nem kizárólag a jóképűségüket, pénzüket nézték. Meg persze idősebbeknél is előfordulhat, ha a fiatalon összejött párok együtt maradtak. A wtf viselkedést nem úgy értem, hogy abuzív, durva srácokkal, hanem akár nyámnyila, férfiatlan, lúzerke srácokkal is. Én is egyre inkább visszatérek mindig oda, hogy nem érdemes ennél idősebb nővel elköteleződni, mert az ő agyuk már teljesen máshogy működik és ilyen kor felett már azt érzem a nők nem az emberre kíváncsiak, hanem az agyukban kalkulálja félig tudat alatt a kis futókerékben futó hörcsög, hogy ennek a férfinak milyen a státusza, arca, pénzkereső képessége, magassága, dumája, izomzata és hasonlók.
23-24 felett már nem tud úgy szerelmes lenni a legtöbb nő őszintén rajongva és a másik lényét szeretve, ahogy mondjuk tizenévesen vagy max. 20 körül tudott?
Miért kene bárkit körbe rajongani? Az nem egy egészséges kapcsolat, ahol a másikat a piedesztalra emelem és nem értem, miért pont engem választott. Ez a tini kapcsolatok 95 százaléka.
Egy kapcsolat nem a rajongason alapszik, hanem a kölcsönös torodesen, tiszteleten. Lehet örülni a másik sikereinek, de nem kell isteniteni, ez hosszútávon mindkét félnek megterhelő.
24N
"az agyukban kalkulálja félig tudat alatt a kis futókerékben futó hörcsög"
Ezt hogy sikerült összehozni?
Egy csomó barátomnak és barátnőmnek csak 23-24 évesen lett először bármilyen kapcsolata.
Semmire nem mész az ilyen elméletekkel, a nők pont olyan sokfélék, mint a férfiak.
Oda kell menni és kockáztatni és megismerni pont azt az illetőt, aki megtetszik. Aztán vagy szép belülről is vagy se. Nem otthon gyártani a receptet arról, hogy miért nem csinálsz semmit és haragudni a világra, hogy nem mászik be egy alighasznált, de elfogadó Csipkerózsika az ablakodon.
Statisztika szerint 25 évesen találjuk meg az igazit. Lehet, hogy nem véletlenül.
Én is voltam naiv és kis ártatlan, aki azt hitte, hogy a szerelem mindent legyőz. Jól pofára is estem a kis szótlan, csóró pasimmal. Tanultam az esetből.
Az, hogy valaki az eszét is használja, egyáltalán nem hátrány a párkeresés során. Például segít kiszűrni azokat, akikkel egyáltalán nem kéne szóbaállni.
Nem a 24 felettieknél esel ki, hanem azoknál, akik már jobban megszűrik a pasikat.
Szeretni, sőt szinte megőrülni egy férfiért, minden korosztály képes. Csak mások a szempontok.
Néha komolyan elcsodálkozok hogy mennyi marhaságot tudnak erre az oldalra összehordani...
A szerelem egyrészt nem korfüggő, másrészt ugy tapasztaltam hogy minél idősebb valaki, a szerelme annál mélyebb, érettebb.
A tinikori rajongás talán nem is igazi szerelem.
"Néha komolyan elcsodálkozok hogy mennyi marhaságot tudnak erre az oldalra összehordani..."
És lám, mindnek az a konklúziója, hogy tinikkel kell járniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!