Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott kapcsolaton segithet 1 het kettesben tavol a hetkoznapi mokuskerektol?
6,5 eve vagyunk egyutt,es az elmult fel evben nagyon eltavolodtunk egymastol.csak porognek a napok,a teendok sorban.
semmi ujdonsag,semmi kedvesseg,figyelmesseg.szex is elvetve egy-egy gyors menet ☹️
jovo honapra lefolglaltunk 1 egy hetes egyiptomi nyaralast kettonknek.gyerekek nelkul,csak mi ketten.bizhatok benne,hogy esetleg valami ujra fellangol a nagy semmittevesben,egymasra utaltsagban?nem lesz munka,faradsag,gyerek,haztartas semmi.
gondoltam arra is,hogy keszulok valami extra fehernemuvel titokban.itthon erre eselyem sincs.legtobbszor el se jutunk a szexig.ha megis,akkor semmi gyengedseg,simogatas csak tenyleg egy gyors menet aztan alvas.
nagyon hianyzik pedig.szoba is hoztam mar nemegyszer,de suket fulekre talaltam.olyan mintha nem lenne ideje a kapcsolatunkra.
nem,nem csal meg,en sem ot.
egy kapcsolatom mar zatonyra futott,nem szeretnem ujra eldobni az elso nehezsegre.
ugye van ra esely,hogy valami visszakattan bennunk,hogy ujra egymasra talalunk?
valahol biztosan akarja,a nyaralas az o otlete volt.marmint a ketten messze 1 hetre.nyaraltunk idaig is,de mindig belfoldon,gyerekesen.
o nem az a tul beszedes fajta,viszont ennyi penzt meg eleteben nem koltott semmire,nemhogy nyaralasra 😄.
en eloszor nagyon el sem hittem,hogy tenyleg elmegyunk.csak miutan a foglalot a szemem lattara kifizette.idaig egy ket napos wellnesre is sokallta a penzt,es mindig csak terv maradt.
pedig siman megtehetnenk,anyagi akadalya nem lenne.
szoval ebbol ugy gondolom o ezt a kapcsolatunkert teszi,mert eleg gyakran mondtam neki,hogy egy kis kettesben toltott ido segitene talan.
hat remelem tenyleg segit.
Ez önmagában nem fog megoldani semmit
Legjobb esetben is lesz 1 csodás hét, ami marad egy sziget, és a matadék időben visszatértek a mókuskerékbe.
A kapcsolat fellendítéséhez két ember kell, sok idő, és sok apró lépés. Amit évek alatt ezer lépéssel elveszitettetek, mindegyikkel egyre jobban távolodva, azt nem fogjátok 1 lépéssel (a nyaralás) megoldani, esélyes, hogy csalódás lesz a véve, ami csak tovább tavolit titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!