Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar velem kettesben nyaralni. Miért?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt. Eddig még sosem voltunk el kettesben nyaralni. Igazából párszor elmentünk fürdeni, strandolni 1-1 napra azt is azért, mert én mondtam, hogy menjünk. Most megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá ha elmennénk nyáron a barataival közösen nyaralalni. Mondtam, hogy igen benne vagyok...aztán megkérdeztem, hogy velem miért nem akar elmenni kettesben valahová. Erre megsértődött azt modnta, hogy mindenben a negatívat látom, hogy velem is megy majd (ezt már 1 jó ideje ígérgeti)..úgy állította be, hogy én vagyok a rossz. És nem értem...velem ennyire szar lenne, hogy mindig csak úgy jönne el, ha többen vagyunk?

2017. okt. 2. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha ő nem tudja, mi honnan tudjuk?
2017. okt. 2. 13:28
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

4 éve vagytok együtt, és még egyszer sem nyaraltatok kettesben?? Szerintem ott valami nagy gáz van, jobban jársz, ha mielőbb leépíted.

34/F

2017. okt. 2. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
nincs is már nyár
2017. okt. 2. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
gondolom annyira extrovertált, hogy csak akkor érzi igazán jól magát ha egy társaságban van.
2017. okt. 2. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom miért, de én egy ilyen pasit nem vennék komolyan. Nekem alap, hogy a párommal kettesben nyaralunk, nem haverokkal. Valahogy ő se akarna az én társaságommal nyaralni, ha lehet csak kettesben is.
2017. okt. 2. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet attól fél, hogy nem tudna mit kezdeni a helyzettel, hogy 0-24 együtt vagytok akkor. Amúgy is együtt éltek, tehát nem lenne neki fura, ha veled lenne "összezárva" tartósabb időre (nem tudom, hány napot terveztek?)

Mi most voltunk először párommal, 1.5 éve vagyunk együtt. Azért picit bennem volt a félsz, hogy netán agybajt kapunk egymástól, ha 7 napon át csak egymással vagyunk, de nálunk szerencsére ez nem okozott gondot :)

Ebből gondolom, hogy hátha valami ilyesmi lehet a háttérben. A barátokkal ugye lehet mást is csinálni, meg ha kicsit elege van belőled (nem rossz értelemben), fogja magát és az egyik baráttal csinál valamit egy-két óra erejéig és feltöltődik közben.

2017. okt. 2. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a kisebbik baj, hogy nem akar veled kettesben nyaralni. Az már nagyobb baj, hogy nem tudjátok ezt megbeszélni. Lehet abban valami igazság, hogy Te mindenben csak a negatívat látod? Azért ez elég súlyos "vád". Ha igaz, akkor érthető, hogy nem akar veled nyaralni menni. Vagy hányadik vitátok volt ez már aznap? Ha a sokadik, akkor ne csodálkozz, hogy így zárta le.
2017. okt. 2. 14:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem élünk együtt. Távkapcsolatban vagyunk így hétvégente tudunk találkozni.

Nem látom mindenben a negatívat, de már nem ez az első eset, hogy mondtam neki szeretnék vele kettesben is elmenni ide-oda, nyaralni. Sejtette, hogy nem fog tetszeni nekem...(szerintem jogosan, emrt amikor én modntam, hogy menjünk nem eltt belőle semmi)

2017. okt. 2. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Nálam ez nem menne. Én akivel eddig összejöttem, már abban az évben min. egyszer, de kettesben elmentünk valahová...szóval ott valami nem oké, ha erre nem vágyik a párod.
2017. okt. 2. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"A barátom nem akar velem kettesben nyaralni. Miért?"

Mert hülye.

Bocs, ez volt az első ami eszembe jutott.

Vannak ilyen emberek, akik akkor érzik jól magukat ha ezren mennek nyaralni.

Nekem is volt olyan párom, soha nem tudtunk eljutni sehova kettesben, mert mindig úgy szervezte hogy jöjjön min. a fél család.

Sokszor volt hogy előre megbeszéltük hogy kettesben megyünk, elkezdtük leszervezni, majd egyik nap fülig érő mosollyal boldogan újságolta hogy olcsó volt a szállás ezért 8 főre foglalt és jön a családja is, már szólt mindenkinek.

40f

2017. okt. 2. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!