Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar velem kettesben nyaralni. Miért?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt. Eddig még sosem voltunk el kettesben nyaralni. Igazából párszor elmentünk fürdeni, strandolni 1-1 napra azt is azért, mert én mondtam, hogy menjünk. Most megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá ha elmennénk nyáron a barataival közösen nyaralalni. Mondtam, hogy igen benne vagyok...aztán megkérdeztem, hogy velem miért nem akar elmenni kettesben valahová. Erre megsértődött azt modnta, hogy mindenben a negatívat látom, hogy velem is megy majd (ezt már 1 jó ideje ígérgeti)..úgy állította be, hogy én vagyok a rossz. És nem értem...velem ennyire szar lenne, hogy mindig csak úgy jönne el, ha többen vagyunk?

2017. okt. 2. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem csodálkozok Kérdező, távkapcsolatban életek, nem tudja, milyen veled eltölteni több napot non-stop és szerintem ezt hárítja. Ezért takarózik a baráti nyaralás mögé, mert ott van "menekülés" kicsit. Lehet, bele kéne menni ebbe a szituációba és ha látja, hogy nem borzasztó veled, megpróbálhatnátok egy hosszú hétvégét valahol. Kezdetnek.

ha ez sem tetszik neki, akkor viszont részemről lapát lenne, mert akkor részéről nem komoly a kapcsolat!

2017. okt. 2. 15:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Családdal már voltunk 1 hetet nyaralni. Meg nyáron több napokat is egymásnál vagyunk. Sajnos ez nem igaz, hogy nem tduná milyen velem lenni napokon keresztül.
2017. okt. 2. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg fontos lenne kettesben (is) nyaralni, főleg amiatt, hogy távkapcsolatban éltek. A közös nyaralás "előszobája" az együttélésének. Aki nem vágyik arra, hogy kettesben legyen hosszabb ideig a párjával, az vagy fél a következményektől, vagy jobban szereti a barátait.
2017. okt. 2. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!