Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetek ki ebből a mókuskerékből?
25 éves múltam, nagyvárosban élek és a helyzet az röviden hogy nem bírok ismerkedni és párt találni. Hosszútávú normális kapcsolat érdekelne, semmi futó kaland. Normális korrekt hűséges srácnak tartom magam, és úgy érzem mindent megtennék a lány boldogsága érdekében. Nemtudom talán a külsőmmel van gond, magas vékony vagyok. Gondolkodtam azon lehet ha formásabb lennék, helyesebbnek tűnnek. Jogsim nincsen, lehet ez is fontos már manapság ennyi idősen? Túl közvetlen vagyok mindenkivel ? Jobb ha valaki nem bunkó de azért kicsit hűvösebb modorú, nem az a nagyon beszédes barátkozás?
Sajnos haveri körben nincsenek lányok nem tudnak bemutatni senkinek. Átlagos alkalmazotti munkát végzek egy cégnél, amit szeretek csinálni. Állandóan úton vagyok szabadidőmben hol itt hol ott de igyekszek mindig aktívan tölteni az időt. Mit tanácsoltok egy átlagos kissé kishitű magát lebecsülő (talán) huszonévesnek?
Vagy már ebben a korban nehéz találni egy olyan lányt akinek kellenék? Hol keressem, milyen legyek?
Nincs hobbid ami leköt? Pl xbox ? Ági nénit átkisérni a zebrán? Kórházban segíteni betegápolóként? Örökbe fogadni egy kutyust menhelyről és törődni vele?
Sok lehetőség van! Nem mindenkinek való nő az életébe. Ha itt tartasz 25 évesen akkor neked nem.
#3 #4 :
Én nem vadászom, hisz fegyvertartásim sincs. Mondhatni a kutyáimat felügyelem míg ők dolgoznak. Ha egy vadász elejt egy vadat de az elmegy a helyszínről, olyankor hívják a vérebest azaz minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!