Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egyáltalán nem érdekel ez a mókuskerék?
21 éves fiú vagyok és egyáltalán nem érdekel egy párkapcsolat sem. Soha nem volt még barátnőm, az évek során sokat csalodtam a lányokba, és egy idő után teljesen elidegültem ettől az egész párkapcsolati historiától. Ha van egy szép lány mellettem, egyszerűen nem kelti fel az érdeklődésemet, nagyon ritka az, amikor egy lány felkelti az érdeklődésemet. Nem vagyok meleg, hetero vagyok és egyszerűen már belefáradtam (teljesen kiégtem párkapcsolat terén) hogy legyen egy barátnőm. Szóval lehet egy szoknyás vaditóan szexi lány, feláll tőle a farkam, és előbb dugnám meg mint hogy a barátnőm legyen. Egyszerűen úgy tekintek a lányokra, mint a fiúkra, vagy akár Orbán Viktorra (semlegesen, nekem mind1 hogy milyen nemű, CSAK haverként tekintek rá SEMMI TÖBB)... Életem során gyakran kerültem abba a hibába, hogy a lányoknál mindig barátzónába kerültem, s innen már nem tudtam kilépni, egyszerűen nem ment. Lehet hogy gátlásos vagyok, mert amikor megyek az utcán és nézegetem a párokat, az jön le bennem, hogy milyen jó lenne nekem is egy párkapcsolat, egy boldog párkapcsolat... Amikor meg lenne egy lány, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, úgy tekintem mint ha csak dumálgatnénk. Pedig biztos vagyok benne, hogy akar tőlem valamit. Visszajelzések alapján, a külsőmel és a kinézetemel nincsen baj. Sok lány mondta már hogy jól nézek ki. Jó lenne egy párkapcsolat, de aki nekem tetszik annak én nem vagyok az esete. Akinek tetszem az meg nekem nem tetszik, igazi mókuskerék.... Nem tudom, hogy mivan velem. Az egyéniségem, valamint a stílusom egyenlő a nullával, nem tudok nevetni se mosolyogni. Ez ilyen komoly nézésem van, lehet hogy lelkisérült is vagyok, nem tudom. Magányos, mindig szomorkás vagyok. Még tudnék mit írni, de már ez is sok.
Ne írja senki hogy csunya vagyok meg hogy meleg vagyok stb. Egyiksem vagyok hálistenek. Másnál is volt ilyen? Ti hogy kezeltétek a dolgokat, min változtatattok rajta? Nektek mi okozta ez a "nemtörödőm már semmivel, lesz ami lesz,, ?? Remélem a trollok elkerülik a kérdést. Köszi.
21F
Mi a phasznak írod ki akkor ezt a társkeresési PROBLÉMÁK topikba, ha annyira nem érdekel?
Csak nyivákolni jöttél te is...
“...egyáltalán nem érdekel egy párkapcsolat sem.” Nem a fhaszt nem; “...jó lenne nekem is egy párkapcsolat, egy boldog párkapcsolat...”
“Ha van egy szép lány mellettem, egyszerűen nem kelti fel az érdeklődésemet”, “úgy tekintek a lányokra, mint a fiúkra” <—> “vaditóan szexi lány, feláll tőle a farkam, és előbb dugnám meg mint hogy a barátnőm legyen.”
Döntsd már el, hogy most akkor mi van...
"egyáltalán nem érdekel egy párkapcsolat sem"
"Jó lenne egy párkapcsolat,"
Most akkor eldöntenéd h mi van. De egyébként magánügy, hidd el a világ semelyik pontján kb senkit nem fog érdekelni h egy 21 éves csávónak van e nője v nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!