Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői téma! Ha csak bántani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.

Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?

2023. ápr. 6. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
80%

Ezen a Jani szövegen sírok :D

Hát de most komolyan mit csináljon? Legyen továbbra a szeretője, vagy mi? Persze, hogy nevetséges az egész helyzet, hogy nem elég, hogy lefekszik vele még bele is szeret a köcsögbe! Azért a szmájli. Össze se feküdtem volna vele, bleh.

Nekem mindegy mit tesz komolyan, ő fog szenvedni továbbra is, ha nem vett végett a románcnak(sőt akkor is ha őt választja valami csoda által, mert megbízhatatlan, egy csaló lény.).

Én csak azt tenném és kész, mert nem bírnám elviselni azt a tényt, hogy nem elég, hogy velem (is) megcsalta, de még hagynám dagonyázni a rossz kapcsolatban továbbra. És ezt ugyanúgy leírtam volna hiába nem hiszed el, hogyha nőről lenne szó.

2023. ápr. 14. 21:30
 72/75 anonim ***** válasza:
43%

71

"Ezen a Jani szövegen sírok :D"

Órülök.:)

Amúgy kb ez a story.

"Hát de most komolyan mit csináljon? Legyen továbbra a szeretője, vagy mi? Persze, hogy nevetséges az egész helyzet, hogy nem elég, hogy lefekszik vele még bele is szeret a köcsögbe! Azért a szmájli. Össze se feküdtem volna vele, bleh."

Mások az emberek.

Lehet hogy van a paliban valami.

Nem tudjuk,nem ismerjük őket.

"Nekem mindegy mit tesz komolyan, ő fog szenvedni továbbra is, ha nem vett végett a románcnak(sőt akkor is ha őt választja valami csoda által, mert megbízhatatlan, egy csaló lény.)."

Na igen, ezért sem értettem miért kívántál neki ennyi rosszat.

Hisz mér rég szenved...

"Én csak azt tenném és kész, mert nem bírnám elviselni azt a tényt, hogy nem elég, hogy velem (is) megcsalta, de még hagynám dagonyázni a rossz kapcsolatban továbbra. És ezt ugyanúgy leírtam volna hiába nem hiszed el, hogyha nőről lenne szó."

Az Ő kapcsolatuk.

Az Ő dolguk.

2023. ápr. 15. 19:30
 73/75 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat. Nem vártam azt hogy esetleg sajnáljon bárki is vagy drukkoljon. Ez a segítség kérdés azoknak szólt akik voltak már ilyesmi helyzetben. A kérdésemen kívül hogy kinek mi a véleménye a szeretői, megcsalós témáról nem kérdeztem és nem is érdekel ezért is írtam bele hogy bántásból nem kérek.De mivel a legtöbb ember utálatos és rosszindulatú(ezt nem azért írom mert ez a véleménye ezeknek az embereknek hanem mert kértem hogy ne!!!!!)

ezért nem csodálkozom ezeken a kommenteken. Köszi szépen!

2023. ápr. 15. 19:36
 74/75 anonim ***** válasza:
68%
hogyan alakult azota a tortenet ha szabad kerdeznem?
2023. ápr. 15. 19:44
 75/75 A kérdező kommentje:
Már akkor befejeztem vele amikor kiírtam a kérdést.Egy ideje már csak beszélgetünk. Én semleges vagyok vele kissé távolságtartó az utóbbi időben. Nem mondtam neki hogy többet szeretnék. Kiakarok majd lépni a munkahelyről. Talán akkor beszélek vele ha felmondtam.
2023. ápr. 15. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!