Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdtem a lakótársával....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a lakótársával. Elmondjam? (lent részletesen)

Figyelt kérdés

Először is ott kezdeném,hogy 5 hónapja tért véget az első kapcsolatom,ami 3 évig tartott.Azóta elkezdtem randizgatni egy sráccal,akivel nagyon jól kijövünk,és nem siettük el a dolgokat,eddig csak csók történt.Viszont kb egy hete,volt a lakásukun házibuli(ahol ő nem volt ott)én pedig nagyon-nagyon sokat ittam,olyannyira,hogy alig emlékszem valamire...mindenesetre lefeküdtem a lakótársával...nagyon rosszul érzem magam,tudom,hogy nem járunk,de akkor is nagyon rossz,soha nem voltam ilyen helyzetben,azóta kb 10 kilót fogytam,mert enni sem tudok.Nem tudom,hogy vajon elmondjam-e...

19/L

2013. jan. 2. 07:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét alatt 10 kilót? Nem dramatizálod túl egy kicsit?
2013. jan. 2. 07:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha van benned egy kis gerinc, akkor igen, elmondod.

Aztán reménykedsz benne, hogy elnézi... végülis még nem jártatok. Bár én nem biztos, hogy ezek után akarnám folytatni.

Aztán rá lehet fogni, hogy a pia miatt, stb. Mert ez olyan jó kifogás mindig. Akármit megtehetünk, félreQrhatunk, úgyse számít, mert csak a pia miatt. Azért tudod, egy dugás az nem holmi kis ittasan elkövetett apróság.

Majd legközelebb nem iszol annyit...

2013. jan. 2. 07:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, el kéne mondanod, az tuti. De a sráctól már semmire ne számíts. Vele lassan haladsz, meg csak csók, a lakótársával meg egyből az ágyba? Szégyelld magad.
2013. jan. 2. 08:02
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj. Legelőször nyugodj meg.

Ha még nem volt köztetek semmi, akkor talán könnyebb.

Mondd meg a fiúnak, hogy valami miatt nagyon rosszul érzed magad és el kell mondanod neki valamit. Mondd meg neki, hogy igazából te nagyon jófejnek tartod és titkon bíztál is benne, hogy majd valamikor lehet köztetek valami, de sajnos pár hete történt egy olyan dolog, amire nem vagy büszke. És ha nem mondod el, életed végéig gyötörni fog a dolog. Mondd meg neki, hogy azért mondod el, mert tiszteled őt és pontosan emiatt nagyon rosszul érzed magad. Nem hiszem, hogy le fogja harapni a fejed érte. Ha tényleg ismer, akkor becsülni fogja az őszinteséged. Sőt, talán pontosan emitt fogtok összejönni. Én biztos, hogy nagyra becsülném azt a lányt, aki ezt elmeri mondani.

Sok szerencsét! ;)

2013. jan. 2. 08:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem nézném el az ilyet.

Randizgatunk, mert jaj te nem az a lány vagy, aki csak úgy meg neked érzelmek kellenek meg a szokásos.

Aztán a lakótársammal meg két feles után lefekszel?

Tuti bukó.

2013. jan. 2. 08:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Félre ne érts, lehet, nem emlékszel semmire sem, de tényleg gáz a dolog. Ő nem sieti el, te meg bénázásból leiszod magad, és lefektetnek?..... Szerinted hogy nézi ezt el majd neked a srác?
2013. jan. 2. 08:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzáfűznék: persze, meg lehet elvekkel magyarázni, hogy vele azért nem volt még csóknál több, mert ő tényleg sokat jelent, nem holmi futó kaland. Igen, aki fontos, azzal általában megfontoltabban haladunk. És ha kellően megértő és nagyon elnéző, el is hiszi, hogy tényleg fontosabb, mint az a lakótárs.

Na de gondolj bele! Te mit szólnál, ha az, akivel "egész jól alakulnak a dolgok", akiben már megbízol, egyszer csak lefekszik mással? Jólesne? Elnéznéd neki?...

Nem akarlak becsmérelni, mindenki követ el hibát, de ha már elkövetted, akkor igen, vállald fel a hülyeségedet. Már csak a saját lelkiismereted miatt is. Ha már így is ennyire kikészültél, ne tetézd azzal, hogy még inkább titkolózol. Csak rosszabb lesz. Főleg ha netán mástól tudja meg...

2013. jan. 2. 08:41
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

hat szerintem erre az alakulo kapcsolatra keresztet vethetsz kb. ha elmondod, a srac ha meg is bocsatja de orokre tuske marad szerintem hogy a lakotarsa is kiprobalt, ok ketten is haragudni fognak egymasra.

ha nem mondod el (en tuti ezt valasztanam) akkor remenykedhetsz hogy a sracnak nem jar el a szaja -mondjuk sajat erdekeben se kene hogy eljarjon- aztan ha megis kesobb tortenik meg amikor mar egyutt vagyok, meg mindig letagadhatod, vagy meg akkoris magyarazkodhatsz. en a masik sraccal beszelnek elobb hogy o mit gondol errol, ha arra szavaz hogy maradjon titokban az jo, de ha tobbet akar toled esetleg akkor a masik kezdodo kapcsolatnak befellegzett.

amugy ajanlanam hogy ne alazd magad feleslegesen hiaba gyotor a buntudat. a megalazkodas nem segit, ha meg tud bocsatani megbocsatja akkor is ha csak siman bocsanatot kersz. ha meg nem tudja, akkor csak undorodni fog toled meg jobban miatta. az alkoholtol meg tartsd tavol magad szerintem, ha mar igy kezded, ennel csak cifrabb folytatasa lesz. neked nem szabad inni.

2013. jan. 2. 08:44
 9/13 A.Romanov ***** válasza:
100%
Engem persze soha sem hívnak meg ilyen házibulikra.
2013. jan. 2. 08:56
 10/13 A kérdező kommentje:

Étrisyon

Igazad van,és tudom,hogy erre nincsen mentség.

Viszont,néztem már el ilyesmit...ugyanez a szituáció volt,csak én a másik oldalon,beletelt kis időbe,mire teljesen el tudtam felejteni,de az idő megkönnyítette.3 évig voltunk együtt.

Ettől függetlenül,magammal szemben ezt nem nézem el.-

2013. jan. 2. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!