Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a lakótársával. Elmondjam? (lent részletesen)
Először is ott kezdeném,hogy 5 hónapja tért véget az első kapcsolatom,ami 3 évig tartott.Azóta elkezdtem randizgatni egy sráccal,akivel nagyon jól kijövünk,és nem siettük el a dolgokat,eddig csak csók történt.Viszont kb egy hete,volt a lakásukun házibuli(ahol ő nem volt ott)én pedig nagyon-nagyon sokat ittam,olyannyira,hogy alig emlékszem valamire...mindenesetre lefeküdtem a lakótársával...nagyon rosszul érzem magam,tudom,hogy nem járunk,de akkor is nagyon rossz,soha nem voltam ilyen helyzetben,azóta kb 10 kilót fogytam,mert enni sem tudok.Nem tudom,hogy vajon elmondjam-e...
19/L
Egyrészt... biztosan sokat ihattál, ha semmire sem emlékszel, máskor legalább tudod, hogy vigyáznod kell a határaidra ezen a téren. Szerintem is el kell mondanod neki... hogy reménykedtél vmiben, ami kettőtök között alakulgatott, de sajnos olyasmi történt, ami józanul eszedbe sem jutott volna. Ezért nem iszom én, vagy ha mégis, akkor csak nagyon-nagyon mértékkel :)
És a kételkedő válaszolónak üzenném: le lehet fogyni egy hét alatt 10 kilót. Az én súlyom is nagyon ingadozik, de ha tényleg bestresszelek valami miatt, egyik vasárnaptól a másikig 55-ről simán lemegyek 45-46-ra... Ilyen géneket örököltem.
Szóval kérdező: próbáld elmondani neki, amúgy is biztosan észre fogja venni, ha ennyit fogytál, és megkérdezi majd mi történt... és jobb, ha mihamarabb teszed meg, mert a lakótársával nyilván nem ellenségek, és szoktak néha beszélgetni. A te szádból kell hallania először. Egyébként... rendes lakótárs az ilyen, mondhatom. Vagy ő is részeg volt?
Sok sikert a beszélgetéshez, és majd írj, mi történt! :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!