Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet, hogy megtudjam akar-e valamit? (részletesen lent)
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve ismerjük egymást egy sráccal, első pillanattól érezhető volt hogy nem vagyunk egymásnak közömbösek, de még sem lép, mellette meg folyamatosan bókol (gyönyörű,csodálatos stb..) De nagyon udvarias, nem egy 2012-es kiadású b*zinak kell elképzelni, ritka kedves a mostani fiúkhoz képest.Tényleg érezhető köztünk a "tisztelet", furán hangzik de igen...És már majdnem 1 éve játsszuk ezt a se veled se nélküledet. Másnak mondta már hogy bármi lehet még idővel, és nem mondja hogy nem...+ barátnőmet kérdezgette hogy tetszem-e neki. Mindig mondja hogy menjünk moziba, mcdonaldsba, étterembe...És ahogy a szemembe néz...-nem így néz b.nőméba pl. Most azt tervezem hogy holnaptól minimum 2 hétig nem beszélek vele sehol, talán észbe kap, vagy felmerül benn valami hiány érzet, nem tudom... Szerintetek? Mit gondoltok? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! (L15-F18)2012. okt. 22. 23:06
1/10 MadameViciouse válasza:
Ez butaság.
Tisztelet?Közbe meg ilyen buta trükkökkel akarod kideríteni mi van köztetek?
Miért nem lehet rákérdezni?
3/10 A kérdező kommentje:
Az nem trükk h tudni szeretném mit is akar pontosan... És igen, köztünk megvan!
2012. okt. 22. 23:20
4/10 anonim válasza:
Szerintem is tényleg butaság 2 hétig ezért nem beszélni vele. Én valahogy utalgatnék neki vagy konkrétan elé állnék és megkérdezném tőle, hogy lehet-e valami.
Ne rontsd el ezt a jó kapcsolatot ilyen trükkökkel, mert megjárod :/
5/10 A kérdező kommentje:
Rednben, köszönöm a választ, ebben lehet valami...
2012. okt. 22. 23:25
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelmű, hogy akar valamit, mert akkor nem kérdezgetné a barátnődet felőled és nem bókolna, nem hívna sehova. Szerintem kérdezz rá!! Figyi, ma már nem ciki, ha a lány kérdezi meg, hogy mi a helyzet.
7/10 anonim válasza:
miért nem mentél vele moziba, meg étterembe? már lehet rég mondta volna magától amit akar.
8/10 A kérdező kommentje:
Mentem én, de akkor sem volt semmi...Csak két gyönyörű szem ami úgy nézett h elolvadtam :D
2012. okt. 22. 23:45
9/10 anonim válasza:
En ebben a korban tuti nem mertem volna rakerdezni, de szerintem te tedd meg...Siman kerdezd meg, hogy mi ez az egesz, es pontosan mik a tervei, mert neked ez igy tul zavaros. Legrosszabb esetben lehet megremul, hogy kerdes ele allitottad...d szerintem nem akar elvesziteni, es igy kezdetet veheti egy komolyabb vmi...
10/10 anonim válasza:
még sem léppp????
Akkor a bókok elhívások mikk????
Hahó ébresztő tetszel neki :) bátorítsd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!