Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet így megkérdezni hogy akar-e velem járni? (bővebben lent! )
Egy tóparton, este próbálnám megkérdezni hogy akar e velem járni, most pénteken!Jó a szöveg amit mondanák?:
-Amióta megláttalak szerelmes vagyok beléd! Szeretnék veled járni!
Vagy mit mondjak? Hogy csináljam?
Szerintem se mondd ki a "járunk", mert ez nem egy nyilatkozat!
Sőt szerintem elsőre csak szagold meg a nyakát, ne is puszild meg, ha az arcával közelít hozzád, akkor ne csókold meg, hanem csak mérd fel, hogy közeledne-e. Ha igen, akkor egy 5 perc múlva egyszerűen csókold meg átmenet nélkül, de határozottan (de ehhez kell az első teszt, ami után elsőre talán nem is fogja érteni, hogy miért is nem csókoltad meg, tehát először szerintem bizonytalanítsd őt el, és biztosítsd be magad)
Szerintem mindegy, hogy mit csinálsz vagy mit mondasz! Nem is kell mondanod semmit! :-D Elég ha a tettek beszélnek!
De azt ne mond, hogy szerelmes vagy belé! Az semmit nem fog segíteni és ráérsz még elmondani neki. Nagy falat ez egy fiunak. Lehet hogy nem tud vele mit kezdeni!
Utólag ugyis azt fogod mondani, hogy megérte.
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!