Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet így megkérdezni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet így megkérdezni hogy akar-e velem járni? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Egy tóparton, este próbálnám megkérdezni hogy akar e velem járni, most pénteken!Jó a szöveg amit mondanák?:

-Amióta megláttalak szerelmes vagyok beléd! Szeretnék veled járni!

Vagy mit mondjak? Hogy csináljam?

2009. szept. 23. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A tópart jó gondolat..:) Biztos tetszeni fog neki! Ne tanulj be előre szöveget! A pillanat adni fogja! Mond el neki őszintén, hogy mit érzel...és hogy mit szólna hozzá, ha esetleg megpróbálnátok együtt.
2009. szept. 23. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a "járunk" ? szöveg már elavult. Próbáld megcsókolni és ha már pár napja puszival váltok el és talikor is puszit ad, akkor nyilvánvaló ez a járás kérdés.
2009. szept. 23. 23:14
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ez szép volt! jöhet még javaslat!
2009. szept. 23. 23:16
 4/11 A kérdező kommentje:
ez a 2. is jó ötlet! igen álltalában puxival köszönünk el! remélem sikerülni fog! nagyon szerelmes vagyok belé! remélem ő is :)
2009. szept. 23. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
"Akkor az iwiw-en átkapcsolhatom a Családi állapotomat <Kapcsolatban>-ra?"
2009. szept. 23. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Jah, nem kell explicit kimondani ilyesmit, hogy járunk, nem járunk, csak érezd és éreztesd: pl tóparton álltok egymás mellett, kijött veled kettesben akkor már eleve jól állsz. Megfogod a derekát, esetleg a nyakához hajolsz, belélegzed az illatát, puha csókot lehelsz rá. Nem kell annyit beszélni. Ez régen is a szülőknek szólt, nem a lánynak.
2009. szept. 24. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se mondd ki a "járunk", mert ez nem egy nyilatkozat!

Sőt szerintem elsőre csak szagold meg a nyakát, ne is puszild meg, ha az arcával közelít hozzád, akkor ne csókold meg, hanem csak mérd fel, hogy közeledne-e. Ha igen, akkor egy 5 perc múlva egyszerűen csókold meg átmenet nélkül, de határozottan (de ehhez kell az első teszt, ami után elsőre talán nem is fogja érteni, hogy miért is nem csókoltad meg, tehát először szerintem bizonytalanítsd őt el, és biztosítsd be magad)

2009. szept. 24. 10:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Háth ma kiderült hogy nem biztos hogy nagyon tetszek neki ugyhogy feladom! :S ugyis olyan hülye vagyok soha semmi témát nem tudok kitalálni! :S :((
2009. szept. 24. 14:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Legalább kicsit jobban tudnék szórakoztatni!
2009. szept. 24. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, hogy mit csinálsz vagy mit mondasz! Nem is kell mondanod semmit! :-D Elég ha a tettek beszélnek!

De azt ne mond, hogy szerelmes vagy belé! Az semmit nem fog segíteni és ráérsz még elmondani neki. Nagy falat ez egy fiunak. Lehet hogy nem tud vele mit kezdeni!

Utólag ugyis azt fogod mondani, hogy megérte.

Drukkolok neked!

2009. szept. 25. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!