Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet megkérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet megkérdezni a szüleit?

Figyelt kérdés
Üdv. Már régóta ismerek egy lányt. Nagyon helyes és vicces nagyon jól el is vagyunk, eddig mint barátok. Hívtam randizni, kicsit sűrű dolga van mostanság, de tegnap közös bevásárláson voltunk, utána fagyiztunk is egyet, nem igazi randi, mert a csapatunknak kellett a kaja. Szóval elmesélte, hogy szülei elváltak és anyukája egyedül neveli, és hogy ő nagyon aranyos meg minden. El is mondta, hol dolgozik. Szerintetek értékelné azt, ha "véletlen" összefutnék az anyukájával, bemutatkoznék, picit beszélgetnénk, és elkérném tőle, egy randira? Vagy ez rossz ötlet, így anyukája is megismerne picit, meg nem féltené ha elengedi. Köszi a választ. 20/F
2009. szept. 19. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hány éves a lány, hogy ezen gondolkodsz? Amúgy nem rossz ötlet, csak ugye a lány is szívesen venné-e és nem pedig esetleg beégetésnek :)
2009. szept. 19. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hány éves a lány?:O
2009. szept. 19. 20:25
 3/8 A kérdező kommentje:
19 éves
2009. szept. 19. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon örülnék, ha egy pasi az anyukámon keresztül próbálkozna, főleg ha egyébként velem is tud kontaktálni, akkor jelezze valahogy felém vagy nekem, ha akar valamit. Úgyis a lány választ, attól ha az anyukájának szimpi vagy, még nem fog jobban érdeklődni irántad.
2009. szept. 19. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kicsit félreértettetek. Mivel már találkoztunk, és folyamatosan beszélgetünk is. Csak szeretném ha megismerne az anyukája vagy ilyesmi, nem feltétlenül rajta keresztül. Csak egyfajta tapintatosság és figyelmesség értitek?
2009. szept. 19. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, értem, végülis nem rossz ötlet, bár nekem fura, nekem mindig úgy kellett győzködnöm a barátaimat, hogy végre ismerkedjenek meg a szüleimmel, mert nem nagyon akartak. Te egy nagyon romantikus és figyelmes srác lehetsz ha ilyenek eszedbe jutnak, mindenesetre sok sikert:)
2009. szept. 19. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:
21:56-os köszi. Igen abban igazad van, hogy picit romantikus vagyok, nem tartozom az átlag közzé, tisztességes szándékaim vannak. Nem olyan akit a f..ka vezet. Ezért gondoltam, hogy neki is tetszene a dolog.
2009. szept. 20. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon aranyos ötlet:) Bár én kicsit furcsállnám a barátomtól,de attól még kedves gesztus :) Anyukánál biztos bevágódsz :D
2009. szept. 21. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!