Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői téma! Ha csak bántani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.

Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?

2023. ápr. 6. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
30%
A pasi már gondoskodott a barátnője életének "szétrombolásáról" azzal, hogy félredugogat. Ő is vállalta ezt a szeretősdi dolgot, tehát pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy bármikor lebukhatnak/kiderülhet, sőt azzal is, hogy a szeretője beleszerethet vagy szimplán besokallhat és boríthatja a bilit, ez van. A fő bűnbak itt a pasi, ő él kapcsolatban, ő tartozik hűséggel a barátnője felé, nem a kérdező. Nem mentegetem a kérdezőt, szó se essen róla az sem szép dolog, amit ő csinál és a megcsalás minden formáját elítélem, de bizony hogy megteheti, hogy felnyissa a barátnő szemét, hogy miféle féreggel is él kapcsolatban. A csávó maximálisan megérdemelné, hogy ki legyen bszva.
2023. ápr. 14. 13:57
 52/75 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes, én vagyok a gonosz, én vagyok a primitív, én vagyok a hisztis, bosszúszomjas p*csa (csak nem írtad le), de senki sem hozta fel, azt a lehetőséget, ami a legnormalisabb az összes közül!

Gratula mindenkinek, aki egyetért azzal, hogy mondja el az érzéseit ahelyett, hogy kirakná, de annak is, aki a kérdezőt "áldozattá" avatta fel, meg annak is aki drukkol neki mert hát színre léptek a "gerincesek és jó emberek" itt a Gyakorin. 😂😂😂

2023. ápr. 14. 14:09
 53/75 anonim ***** válasza:
20%

51

"A pasi már gondoskodott a barátnője életének "szétrombolásáról" azzal, hogy félredugogat"

Nem igaz.

Akkor van szétrombolva ha kiderül.

És Te azt akarod!

"A fő bűnbak itt a pasi, ő él kapcsolatban, ő tartozik hűséggel a barátnője felé, nem a kérdező"

Ebben a játékban ketten vannak!

Ez nem úgy működik hogy szerdán mikor jót kufircolnak akkor ribi, de csütörtökön ,amikor kiderül hogy csak tényleg kufrircra kellett, akkor hirtelen "erkölcsös" lesz, és szegény megcsalt barátnőnek elmondja.

Persze, ilyenkor jön a duma hogy csak neki akarok jót!

Meg ,megérdemli hogy tudjon róla!

Bezzeg mikor a pali jól kielégítetté, nem érdemelte meg hogy tudjon róla!

Csak akkor érdemli meg,ha nem lehet a szeretőé a pali. :D

Kit hülyitesz? :D

Itt semmi más nem történik mint hogy bosszúszomjas csajok hergelik egymást, és megpróbáljatok az erkölcs leple mögé rejteni ezt.

Ez arról szól hogy bármi áron szenvedjen a pali!

Neked a gép mellöl nem drága drukkolni ezért, vagy erre bíztatni.

De az élet ennél kicsit bonyolultabb!

2023. ápr. 14. 14:26
 54/75 anonim ***** válasza:
43%

"De az élet ennél kicsit bonyolultabb!"

És tényleg az.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2023. ápr. 14. 14:33
 55/75 anonim ***** válasza:
63%

Te pasi vagy, persze, hogy a pasas mellé állsz, nehogy már p*ncik nélkül maradjon, tudom.

De normális ember nem fogja azt írni, hogy ne vágja ki őt és igenis feldobja azt az opciót, hogy kinyissa a barátnő szemét. Azt, hogy mit kezd vele, az az ő dolga. De ha már egyszer szemérmetlenül, készségesen aláfeküdt, akkor az a minimum még mindig, hogy tudassa a barátnővel, hogy ne vakon járjon, hogy nehogy elvetesse magát vele, nehogy gyereke legyen attól a gyíktól, hogy ne tegye meg jobban tönkre az életét mellette!

Bűnös a kérdező, de helyrehozhatja így, sehogy másképp HA VAN hozzá mersze és TALÁL MAGÁBAN EGY KICSI LELKET, SZÍVET egy nőitársa felé!

2023. ápr. 14. 14:36
 56/75 anonim ***** válasza:
17%

55

Ja hogy ez igy működik nálatok!

"Bűnös a kérdező, de helyrehozhatja így, sehogy másképp HA VAN hozzá mersze és TALÁL MAGÁBAN EGY KICSI LELKET, SZÍVET egy nőitársa felé!"

Persze!

Női társa mi?:D

Mikor lesz@pta, a barátját akkor nem volt ez a nő a női társa.

Csak akkor legyen az mikor kiderült hogy ez a nő mellet maradna a f@sz tulajdonosa!:D

Abban a pillanatban találni kell egy kicsi lelket(nagybetűvel még vicessebb) mikor kiderül hogy nem kell Ő ,csak szexre.

Nem az egoja sérült, nem megsértődött, nem bosszúszomjas, dehogy. :D

Hanem találjon magában hirtelen egy pici lelket...:D:D:D

Ha a pali komolyan hitegetné hogy összebutorzik vele, akkor ezek a pici lelkek valahogy sosem bújnak elő.

Olyankor le van sz@rva a női társ.:D

Addig míg ki nem derül hogy nem kell a palinak.

Akkor hirtelen erkölcsösek leszünk, és pici lelket találunk magunkban, meg rájövünk hogy hoppá, hát neki is pin@ja van, akkor Ő női társam!:D

Nem azért van ez az egész hogy szenvedjen a pali,dehogy....

Erkölcs,női társ,meg mindeféle kamu hogy ,miért kéne végül úgy dönteni ahogy, aminek vége mégiscsak nem több(a barátnő szenvedése árán álltalában) hogy sz@rba hozzátok a palit.

Ennyi, nem több.

2023. ápr. 14. 14:56
 57/75 anonim ***** válasza:
65%

Tévedsz, olvasd el a 20-as, a 33-as válaszom.

Még egy kicsit sem vagyok a kérdező oldalán, sőt...

De a barátnő pártján vagyok.

Nem érdemli meg, hogy továbbra is hülyére vegyék.

Nem kell neki elmondani ha nem akarja, csak verzió volt, mit vagy rajta fennakadva ennyire?

Te vagy a "férfi" akivel összefekszik a kérdező, vagy mi? 😂

2023. ápr. 14. 15:01
 58/75 anonim ***** válasza:
0%

Még a végén kiderül hogy a csajok is ugyan úgy félremennek

Vajon ezek az agresszív, női válasz adok hány barátnője csinálhatja ezt a tudtukkal...

"Erkölcs,női társ,meg mindeféle kamu hogy ,miért kéne végül úgy dönteni ahogy, aminek vége mégiscsak nem több(a barátnő szenvedése árán álltalában) hogy sz@rba hozzátok a palit."

És ehhez eszközként a csalódott, bizonytalan szerető csajt akarják felhasználni ,messziről, egy billentyűzet mögül,számukra tét nélkül.

Ami duplán gusztustalan, mert nincs az a pali, aki összejönne azzal, aki szándékosan szétvert bosszúból mindent, és nem tartotta be a játékszabályokat!

2023. ápr. 14. 15:04
 59/75 anonim ***** válasza:
43%

Még véletlenül se azt írtam, hogy jöjjön vele össze! Mert őt is megfogja csalni ugyanúgy!

Össze-vissza írsz minden f*st, de olvasni, vagy szöveget értelmezni nem tudsz. 😂

2023. ápr. 14. 15:07
 60/75 anonim ***** válasza:
29%

Bevetted ma már a gyógyszered? Csak, mert láthatóan menetközben elgurult valahova, azért vagy ilyen idegbeteg. Mi a gond drága, csak nem te is tilosban jársz, aztán félted a kis tökeidet, nehogy a szeretőd beáruljon az asszonynak vagy mi a francot vagy így ráfeszülve a témára? Tudod ki a gusztustalan?! Az, aki félreb_szik a másik háta mögött, na az az igazán gusztustalan és maximálisan megérdemli a sorsát, igen azt is, ha visszajut a barátnője/felesége fülébe és úgy kivágja, mint macskát szarni. Gondolt volna erre azelőtt, hogy másba mártogatta a farkincáját, nem utólag kell köpködni meg a másikra ujjal mutogatni. Te vagy kapcsolatban, egyedül te tartozol hűséggel a párod irányába és nem a szeretőd, innentől vállald szépen a tetteidért a felelősséget és ne másokat hibáztass.

Én pl egyetlen szóval nem írtam még csak hasonlót se, hogy jöjjön össze vele és próbálja elszedni a barátnőtől, sőt! Épp az ellenkezőjét, dobja és felejtse el, mert az ilyen féreg őt is ugyanúgy csalni fogja.

2023. ápr. 14. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!