Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői téma! Ha csak bántani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.

Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?

2023. ápr. 6. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
66%

20

"Szenvedj csak, ha ilyen hiszékeny vagy,"

Ezt sosem értettem

Mire jó ez?

Ha segítséget kér valaki, főleg ha normálisnak teszi, miért kell bele állni?

A smiley meg elmondja hogy élvezetet is nyújt.

Nem a kérdezővel van az igazi baj...

2023. ápr. 9. 20:42
 22/75 A kérdező kommentje:

Köszönöm 21es.

Kedves 20. kommentelő:direkt beleírtam hogy ha bántó lesz inkább ne írj és menj tovább mert így sem érzem jól magam ez miatt. De köszönöm szépen a segítségedet igazán hasznos volt.

2023. ápr. 9. 21:15
 23/75 anonim ***** válasza:
71%

Mindenképp mondd el!

Aztán onnantól rajta múlik mi lesz.

Ebben hosszútávon csak Te sérülnél.

Szurkolok Nektek!

2023. ápr. 9. 21:41
 24/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. ápr. 9. 22:01
 25/75 anonim ***** válasza:
61%
Itt mindig olyan fekete-feher. A valóságban sokszor van - kicsit regiesen mondva - hogy valaki elszereti a másikat a parjatol. Az illető egy ideig két vasat tart a tűzben aztán dönt. Baráti körömben pár éve: két lanytestver, nővér ismerkedett egy német fiúval. Taliztak, alakult a kapcsolat. Aztán a bemutatás után nem sokkal srác már a hugival kevert. Most már több mint egy éve együtt vannak. Aztán egy munkatarsam 16 év házasságból költözött a szeretojehez. Osszehazasodtak van egy gyerekük. Itt szomorú az, hogy a férfi azóta a 2 első házasságából született gyerekről hallani sem akar. Szerintem lehet esélyed kérdező.
2023. ápr. 9. 22:39
 26/75 anonim ***** válasza:
77%

25

Esély mindig van, de nem jellemző.

Én nem hitegetném a kérdezőt.

De majd remélem megírja nekünk mi lett a vége!

2023. ápr. 9. 23:51
 27/75 anonim ***** válasza:
35%

Barátnője van, nem felesége meg 3 közös gyereke. Miért nehéz elképzelni, hogy elhagyja a barátnőjét, ha szerelmes a kérdezőbe?

Azt nem tudom, hogy szeret e téged. Éveket nem is igazán érdemes rápazarolni. Ha szeret és téged akar, akkor az nagyon rövid időn belül, kb. fél év alatt kiderül. Ha addig nem szakít, akkor lépj tovább és keress normális kapcsolatot.

Drukkolok neked!

2023. ápr. 10. 01:06
 28/75 anonim ***** válasza:
79%

Én nem akarlak bántani, de annyira kívancsi vagyok a sok madár aki itt írja hogy drukkol neked, mit éreznének a barátnő helyében.

Én sose voltam ilyen helyzetben, de egy költői kérdéssel tudok segíteni remélem.

Mi a garancia arra, hogy TE nem lennél soha megcsalva?

2023. ápr. 10. 02:26
 29/75 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon szánalmas, mikor 1-1 kérdés alapján azonnal a “nőkről” prédikálsz és totálisan ismeretlenül, látatlanban is egyből chadekről vizionálsz, holott egyáltalán nem biztos, hogy a szóban forgó férfi valóban az. Tudod nem csak a jóképű pasiknak van nőjük, bár elhisszük, hogy majd besárgulsz az irigységtől, hogy bizonyos pasikért ketten is “versenyeznek”, míg feléd a kutya sem szagol…:)
2023. ápr. 10. 11:06
 30/75 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom kinek írtad (én 28as vagyok) de remélem a párodért is versenyeztek többen, ha ez ennyire tetszik neked :D Nagyon irigyelni való
2023. ápr. 10. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!