Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?
Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.
Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?
20
"Szenvedj csak, ha ilyen hiszékeny vagy,"
Ezt sosem értettem
Mire jó ez?
Ha segítséget kér valaki, főleg ha normálisnak teszi, miért kell bele állni?
A smiley meg elmondja hogy élvezetet is nyújt.
Nem a kérdezővel van az igazi baj...
Köszönöm 21es.
Kedves 20. kommentelő:direkt beleírtam hogy ha bántó lesz inkább ne írj és menj tovább mert így sem érzem jól magam ez miatt. De köszönöm szépen a segítségedet igazán hasznos volt.
Mindenképp mondd el!
Aztán onnantól rajta múlik mi lesz.
Ebben hosszútávon csak Te sérülnél.
Szurkolok Nektek!
25
Esély mindig van, de nem jellemző.
Én nem hitegetném a kérdezőt.
De majd remélem megírja nekünk mi lett a vége!
Barátnője van, nem felesége meg 3 közös gyereke. Miért nehéz elképzelni, hogy elhagyja a barátnőjét, ha szerelmes a kérdezőbe?
Azt nem tudom, hogy szeret e téged. Éveket nem is igazán érdemes rápazarolni. Ha szeret és téged akar, akkor az nagyon rövid időn belül, kb. fél év alatt kiderül. Ha addig nem szakít, akkor lépj tovább és keress normális kapcsolatot.
Drukkolok neked!
Én nem akarlak bántani, de annyira kívancsi vagyok a sok madár aki itt írja hogy drukkol neked, mit éreznének a barátnő helyében.
Én sose voltam ilyen helyzetben, de egy költői kérdéssel tudok segíteni remélem.
Mi a garancia arra, hogy TE nem lennél soha megcsalva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!