Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?
Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.
Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?
Nem pártolunk semmit, csak nem kilátjuk ki az Antikrisztusnak a kérdezőt, és nem kívánunk súlyosan beteg dolgokat egy ismertelen embernek.
Ez azért van , mert nem vagyunk ennyire beteg lelküek mint Te..
A 40 nem én voltam, mármint a 20-as!De nem kívántam neki betegséget, miről hadovalsz?
Azt írtam, hogy szenvedjen jobban mint eddig, mert megerdemli. Jah és legyek én a gonosz, de legalább nem partolom azt a "nőt" aki simán ramaszik más pasijara. Míg ti ja, mert vagy ti is szeretői pozícióban vagytok, vagy voltatok. :D
Más ember nem drukkolna, hogy szedje el a pasit, logikusan a másik nő mellé állna, mert az a helyes!
Jó tudni, hogy nem csak ő gerinctelen féreg, hanem vagy egy pár ember, mint ő. :D
Jaj persze, hogy én vagyok a primitív, a kérdező és a sok szerető még véletlenül sem az! Amikor ők azok, akik ágyba bújnak foglalt pasassal. 😂
Figyelj 44,engem nem érdekel, hogy mi által került ilyen helyzetbe még egy kicsit sem! Mert tudta, hogy nem szingli a pasas mégis adta neki a lehetőséget önszántából, hogy ide került, ahol van most! Neki amikor kiderult, hogy barátnője van akkor rögtön kerülnie kellett volna!!!
Nem azt tette, hanem a szeretője lett egy olyan pasinak, aki már mással is megcsalta a barátnőt! Tudja, hogy nem megbízható, tudja, hogy rossz ember, erre fel belészeret! 😂
Hogy lehet ilyen ember iránt érezni valamit? A hányinger kerülget már azon a tényen, hogy hűtlen féreg, nemhogy azon, hogy szereti!
A kérdező mindenféle tekintet nélkül a nőre lefekszik vele,ráadásul már ő akar a barátnője lenni! Akkor mit gondolkodjak el azon, hogy mi vezetett ide, amikor tiszta sor, hogy egy önző, semmirekellő r*b@nc? Természetesen a "férfi" sem különb, DE a kérdező annak ellenére, hogy tisztában van vele, hogy milyen az övének akarja tudni! 😂
Ha otthagyja-e a nőt érte, a kérdezővel ugyanezt elfogja játszani = szenvedni fog.
Ha nem szakít vele, akkor a szeretője marad = szenvedni fog.
Akkor miért én vagyok a gonosz? Így-úgyis ő van a szenvedői szerepben, én csak jót kívántam neki, ha olyan naív, hogy még nem esett le neki ez a tény!
És kérdező válaszolok a kérdésedre:
"Mit tegyek elmondjam neki?"
Ne a szeretődnek mondd el, hogy mit érzel, mert ő már rég tudja és nem lép, nem fog vele szakítani. Nem te vagy az első szeretője és nem is leszel az utolsó.
Viszont tehetsz valami szépet, valami normálisat!
Megmondod a barátnőnek, hogy megcsalt veled (és ki tudja hány nővel), akkor is ha neked ugrik, vagy küldesz neki üzenetet bizonyítékokkal, hogy miféle "jómadarak" voltatok! Ő azt csinál amit akar az infóval (remélem kirúgja), te meg befejezed a szeretői viszonyt vele! Egyértelmű, hogy a "férfi" csak önmagát szereti és a "khhhm"-jét a lába között. Épp ezért nem adsz neki több alkalmat, hogy használjon téged! Persze csak akkor, ha összegyűjtesz egy csöppetnyi önbecsülést és gerincet! Mert végre leesik, hogy sosem volt a tiéd és nem is lesz.
(Még akkor sem, ha hozzád pártolna át, mert nem bír magával, egy ösztönlény, aki szét fog téged is csalni, mint a huzat!)
Végre felfogod, hogy több vagy mint egy ly*k és nem engeded, hogy még több fájdalomnak tedd ki magad, mint eddig tetted!
Rajtad múlik, hogy hagyod, hogy egyszerre két nőt (vagy többet) húzzon meg, vagy nem engeded, hogy ő élvezkedjen továbbra is és hogyha jócselekedet akarsz véghez vinni beköpöd a barátnőnek. Ez a helyes út és a kézenfekvő megoldás, a többi csak húzza az időd egy olyan gyökér mellett, aki egyáltalán nem érdemli meg, hogy élvezze, hogy mennyi nőt használ ki...
"Ne a szeretődnek mondd el, hogy mit érzel, mert ő már rég tudja és nem lép, nem fog vele szakítani. Nem te vagy az első szeretője és nem is leszel az utolsó."
Semmi joga szétrombolni a másik életét!
Főleg hogy részt vett önszántából ebben játszmában!
Milyen szemét r@banc hozzáállás hogy hagy ha nem lehet az enyém(amit nem is igért meg soha) akkor szétb@szom az életét?
Te sem vagy jobb mint aki csalja a párját, amit ezer ok miatt el lehet képzelni.
Először is már rég szetrombolta a pasas a nő életét, amikor hűtlenkedni kezdett.
Másodszor igenis o is résztvevő a kérdező abban, hogy sz*r a barátnő élete. Mert lefekszik a csavoval, sőt el akarná szedni.
Mindezek ellenére a csaj megérdemli, az a minimum, hogy végre felnyissa a szemét, hogy milyen csúszómászóval van együtt párkapcsolatban! És nem azért, hogy a pasika ő hozzá szaladjon, hanem azért, hogyha végre kiderül, akkor lehet, hogy két szék közül a padlón köt ki a mocskos gané férfinek nem nevezhető lény.
Az kutyát nem érdekel, hogy azok után mit tesz, az már annál inkább, hogy a kérdező és a barátnő megszabadul tőle!
48
És mi van ha barátnő full szerelmes, és marad, de innentől boldogtalanabb lesz?
Aki önszéntából rész vesz a szeretői játékban, annak semmi joga utána a szabályokat felrúgni mert valami hisztis csaj a gyakorin azt írja ,bosszúszomjasan!
49
Azt írtam, hogy LEHET! Feltételes mód! Remélem, hogy mindkettő nő kidobja.
Ez nem bosszúszomj, hanem a helyénvaló megoldás.
Nem fogom a kérdezőnek azt írni, mint sokan itt, hogy drukkolnak neki, hogy őt választja, mert:
-több mint valószínű, hogy nem fogja
-ha mégis őt "választaná" megcsalná a barátnővel, vagy más nőkkel
Ugyanúgy élvezkedne, mint most is teszi. Ennek csak úgy vethet végett, hogy többet nem fekszik le vele, eltunteti az életéből örökre! A kiborult bili pedig csak opció volt hogyha végre legalább az egyszer helyesen akarna cselekedni azon kívül, hogy nem hagyja magát használni annak a senkiházi pöcsnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!