Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői téma! Ha csak bántani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.

Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?

2023. ápr. 6. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
81%
Törölték közben incel barátunk hsz-t, aki szerint nagyon “édes”, hogy a nők harcolnak a chadekért. Nyilván nem irigylésre méltó, de belőle csak a rosszindulat beszélt, mert hát neki nyilván nem hogy kettő, egy nő sem jut, aztán sír a szája meg fröcsög belőle a rosszindulat.
2023. ápr. 10. 14:45
 32/75 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánatot kérek ezesetben.
2023. ápr. 10. 14:50
 33/75 anonim ***** válasza:
49%

22#

20-as vagyok és igen szenvedj mint a kutya, megérdemled, mert összefekszel vele miközben tudod, hogy barátnője van. És ja hiszékeny vagy, mert azt hiszed, hogy téged nem csalna meg HA elhagyná te érted! De még az sem biztos. Valljuk be, ha téged szeretne, akkor már veled lenne.

Aki nem bír parancsolni a nemi szervének, hagyja, hogy egy semmirekellő féreg irányítsa, sőt még érez is iránta valamit az érdemli meg, hogy drukkoljak neki még egy kicsit se! Emberszabású vagy, vagy egy állat vagy, akire rajon a párzás? Van neked lelked, gerinced egyáltalán? Igen, a szexpartnered is hibás, de te vagy az, aki szétteszi neki a lábát!

Homlokpuszi és üzenetek? Persze, szerelmes beléd az álmaidban. 😂

Hát ne haragudj meg, de én a barátnőt sajnálom egyedül, te megérdemled, hogy kínozzon a fájdalom teljes mértékben. 🙂

2023. ápr. 10. 17:52
 34/75 anonim ***** válasza:
67%

33, a gonoszság, a rosszindulat, a harag, a félelem gyümölcse és te baromira félsz! Te leszel a következő, akit elhagynak?!

Vajon melyik a nagyobb bűn? Naivnak és eltévelyedettnek lenni érzelmileg, vagy valakinek szándékosan rosszat akarni?!

2023. ápr. 10. 22:42
 35/75 anonim ***** válasza:
63%

34

Undorító ez a masszív rosszindulat ami a 33 bol sugárzik.

2023. ápr. 11. 06:52
 36/75 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon durva a 33-as írása.
2023. ápr. 11. 07:28
 37/75 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes, máskor mindenki ugyanazt, vagy hasonlót ír mint én. Millió kérdés van szeretőről és ezerszer durvabbakat írnak mint én.

Álszentek vagytok. Én legalább nem játszom meg magam. 😂

2023. ápr. 11. 16:18
 38/75 anonim ***** válasza:
65%
Nem játszod meg a gonoszságod! Hű de jó…!
2023. ápr. 11. 16:32
 39/75 anonim ***** válasza:
55%
Igaz,te nyíltan vagy gonosz...
2023. ápr. 11. 20:04
 40/75 anonim ***** válasza:
39%
Ti pedig a gonoszságot pártoljátok :D
2023. ápr. 11. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!