Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?
Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.
Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?
59
Nem tudom mire gondolsz, senki sem írta hogy erre biztattad, csak igy ,működnek a nők...
57
"Te vagy a "férfi" akivel összefekszik a kérdező, vagy mi? 😂"
Nem.
Akkor nem nektek írogatnék..
De veletek ellentétben láttam már sok mindent, és rohadtúl nem úgy müködik a vilag,hogy fekete és fehér minden.
A házasságok minumm fele válással végződik, es a válások hátterében túlnyomórészt a hűtlenség van.
Ezt,azzal összevetve hogy mennyi nem derül még mellette ki, azt jelenti hogy az emberek fele már volt hűtlen, vagy épp az, vagy lesz.
Ennek vannak okai.
Nem annyi hogy aki csinálja, v belemegy ő gerinctelen .
Az ilyen hozzááláson,főleg he ennyire erőszakosan van tolva ,csak szánakozni tudok.
Bezzeg az 54 es által linkelt kérdésnél,valahogy nem vagytok ennyire harciasok! :D
60
"Bevetted ma már a gyógyszered? Csak, mert láthatóan menetközben elgurult valahova, azért vagy ilyen idegbeteg. Mi a gond drága, csak nem te is tilosban jársz, aztán félted a kis tökeidet, nehogy a szeretőd beáruljon az asszonynak vagy mi a francot vagy így ráfeszülve a témára?"
Én vagyok ráfeszülve de Te gúnyolódsz degradálóan személyeskedve.
Nyilván!:D
Persze,aki nem ért egyett veled, az biztos azért van mert érintett épp!:D
#63:
Nem az a "férfi" vagy, de te is csalod a feleséged, barátnőd, értem.
#63 Én csak levontam a következtetést az irományaidból, te szolgáltattad az alapot. Mint egy idegbeteg, akinek elgurult a gyógyszer. Az külön vicces, hogy te beszélsz itt arról, hogy "aki nem ért veled egyet", miközben éppen TE vagy képtelen elfogadni más nézeteit. Te verted ki a balhét, amikor valaki azt mondta, hogy ő beköpné a barátnőnek ezt a férget és azóta is itt műsorozol, mintha azzal bárki véleményét is megváltoztatnád.
Tudom, hogy fáj az igazság, de ha egy kívülálló elolvassa azt a hisztériát, amit itt lenyomtál, könnyen hasonló gondolatok fordulhatnak meg a fejében.
És már meg is kaptam a címkémet, mert nem értek egyet ezzel .
Gyönyörű!:)
#65 A következtés annyi, hogy én vagyok aki nem feketében és fehérben látok,meg én vagyok aki szerint nagyon nincs rendben,hogy full ismeretlenül beleavatkoznátok más emberek életébe, mert mindenkit elitéltek aki félre kacsint. elsősorban azt akinek f@sza van.
Ékes példája ennek hogy az 54 es által linkelt kérdés valamiért nem bántó annyira ,mert nem éreztétek oda válaszolgatni, gyorsan ítélkezni, ötleteket adni..
"Tudom, hogy fáj az igazság, de ha egy kívülálló elolvassa azt a hisztériát, amit itt lenyomtál, könnyen hasonló gondolatok fordulhatnak meg a fejében."
Egy hisztis p fejében mindenképpen.
Milyen igazságnak kéne fájnia?
Hogy simán szétcsesznétek más ember életét is ,a dögöljen meg a csalfa férfi oltárán?
Vagy az hogy volt itt olyan szintén hisztis p,aki konkrétan sok fájdalmat kívánt az ismeretlen kérdezőnek? :D
a 33-as nem Te voltál amúgy?
Ugyan kérlek ,azért mert Ti itt felpontozzátok egymást ,engem meg le,az nagyon nem a világ.
Tudom hogy fáj,de a világ nagyon összetett.
A párok kb fele csalta, csalja, vagy fogja valamelyik párját.
Pedig az emberek fele nem gerinctelen.
Amúgy tudod mi fogalmazódik meg egy normális kívülálló fejében olvasva titeket?
Hogy olyan rosszindulatúak vagytok, hogy annyira idegállapotba jöttetek, és annyira lesz@rjátok a másikat, hogy egy egyszerű kérésnek nem tudtok eleget tenni.
A kérdező ezt kérte a kérdés kiírásakor: "Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj"
Ez sem ment.
Nektek fontosabb volt a megvetéseteket azonnal kinyilatkoztani inkább!
Majd ezek után pont tőletek fogok bármilyen kritikát magamra venni...:D
Persze, hogy nem vettem figyelembe a kérését, amikor ő sem veszi figyelembe egy másik ember érzéseit! Írtam, hogy én voltam a 33-as, tudsz olvasni?
Nem, még mindig nem érdekel, hogy én vagyok a rosszindulatú dög és egyebek, mert nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy bevallja az érzéseit, mert a pasit egyáltalán nem érdekli és abban sem fogom támogatni, hogy vele legyen a "férfival" mert őt is megfogja csalni és mert még mindig fennáll, hogy úgysem hagyja el a barátnőt miatta.
Több mint valószínű, hogy úgysem fog semmit tenni, majd csak ha a pasi netalán tán dobni fogja a másikat, vagy lehet valaki más által kiderül, hogy félrement a pasika talán hozzá megy a mihaszna féreg. Úgyhogy nincs mitől tartanod.
Tegyük fel tényleg a másik nő érdekeit nézed, hogy ne fájjon neki stb. Csakhát attól nincs rosszabb, mint a sötétségben lenni, hogy nem tud róla, hogy mi zajlik körülötte.
Azt állítom, hogyha egyszer volt mersze a kérdezőnek szexelni a pasikával, akkor legyen ahhoz is, hogy bevallja, hogy mi a helyzet.
Csak ennyi, megszabadulna tőle mindkettő nő végre-valahára.
"Persze, hogy nem vettem figyelembe a kérését, amikor ő sem veszi figyelembe egy másik ember érzéseit! "
Azért nem vetted figyelembe mert egy ismertlen ember felé éreztél mély gyűlöletet .
Amit mindenképpen tudatni akartál vele!
És ez azt jelenti hogy komoly bajod van!
Amúgy ez:"Persze, hogy nem vettem figyelembe a kérését, amikor ő sem veszi figyelembe egy másik ember érzéseit!" ez nem valós!
Nem tud erről a harmadik fél, ergo nincsenek negatív érzései amivel takaródzol! .
"Nem, még mindig nem érdekel, hogy én vagyok a rosszindulatú dög és egyebek, mert nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy bevallja az érzéseit, mert a pasit egyáltalán nem érdekli és abban sem fogom támogatni, hogy vele legyen a "férfival" mert őt is megfogja csalni és mert még mindig fennáll, hogy úgysem hagyja el a barátnőt miatta."
Amúgy Te vagy a barátnő, hogy ilyen pszichopata módon reagálsz?
"és igen szenvedj mint a kutya, megérdemled, mert összefekszel vele miközben tudod, hogy barátnője van. "
"Emberszabású vagy, vagy egy állat vagy, akire rajon a párzás? Van neked lelked, gerinced egyáltalán? "
"Hát ne haragudj meg, de én a barátnőt sajnálom egyedül, te megérdemled, hogy kínozzon a fájdalom teljes mértékben. 🙂"
Ez nagyon beteg,már bocs...
"Több mint valószínű, hogy úgysem fog semmit tenni, majd csak ha a pasi netalán tán dobni fogja a másikat, vagy lehet valaki más által kiderül, hogy félrement a pasika talán hozzá megy a mihaszna féreg. Úgyhogy nincs mitől tartanod."
Nekem csakugyan nincs...
"Tegyük fel tényleg a másik nő érdekeit nézed, hogy ne fájjon neki stb. Csakhát attól nincs rosszabb, mint a sötétségben lenni, hogy nem tud róla, hogy mi zajlik körülötte."
Beleronditani még rosszabb.
Főleg hogy nem az ő érdekei voltak fontosak,hanem az hogy a pasi szenvedjen.
Majd magától rájön, a pasi lebukik, és eldöntik hogyan tovább.
Simán lehet hogy egy szimpla görény a pasi, meg az is hogy van olyan probléma ami némiképpen magyarázza,és lehet hogy sejti is a nő.
De ha egy harmdik(merő bosszúból) rájuk borítja ezt, azt nagyon nehéz kezelni már!
"Azt állítom, hogyha egyszer volt mersze a kérdezőnek szexelni a pasikával, akkor legyen ahhoz is, hogy bevallja, hogy mi a helyzet."
Ennek semmi köze ehhez.
Miért kéne beleszólni ?
Azért mert Te bosszút akarsz.
Azt akarod hogy a pasinak rosszabb legyen.
Meg persze fájjon tovább, még jobban a kérdezőnek!
De a pasi veszítsen el lehetőleg mindent...
És még mindig nem látlak a másik kérdés alatt, ahol a csalfa csaj szakasz magyarázza meg miért kurnak félre!
Egyre jobb, most már pszichopata is vagyok! 😂😂😂
Nem baj, legyek, nem zavar. 🤷♀️
Olvasd el a 20-as válaszom, oda van írva, sőt a 33-as válaszomban is HOGYHA EGYSZER OLYAN HISZÉKENY, akkor szenvedjen, megérdemli, mert önszántából lépett be a szeretői viszonyba és mert képtelen kilépni belőle!
Mindenki maga dönti el, hogy hogyan rontja el az életét, vagy egy szakaszát.
Ő is, te is és én is majd visszakapjuk amit adtunk másnak HA létezik igazságszolgáltatás/karma, ne aggódj.
Természetesen a legfőbb hunyó az egészben a férfi, ha nőről lenne szó, akkor logikusan a nő tehetne legjobban az egész kialakult szituációról.
Úgy kéne, illene történnie, hogy elmondja, kitudódik a kérdező által, hogy csalfa a párja és ő részt vett benne, MERT ez a minimum, amit megtehet azok után, hogy szexel vele.
Én azt tenném, ez biztos, ha meg is pofozna, akkor is megtenném, csak úgy tudnék egy picit is könnyíteni a lelkiismeretfurdalásomon a helyében. A pasira nem lennék kíváncsi tovább, kinyitnám a szemem, hogy úgysem kellenék neki, hiszen eddig sem kellettem másra, mint testiség.
Ebben több nincs, ez nem a pasi ellen szól, inkább az ellen tennék, hogy eltakarítsam a szemetet az életemből és hogyha egyszer a szenny, akkor tőle szabadulok meg.
Mint írtam, nem muszáj neki borítani, de én azt tenném, épp azért írtam. Szimpla.
69
"Olvasd el a 20-as válaszom, oda van írva, sőt a 33-as válaszomban is HOGYHA EGYSZER OLYAN HISZÉKENY, akkor szenvedjen, megérdemli, mert önszántából lépett be a szeretői viszonyba és mert képtelen kilépni belőle!"
És ezt nem tudtad volna máshogy kommunikálni mert? ? ? :D
És ha hiszékeny akkor megérdemli hogy szenvedjen?
És ehhez még röhögő smileyt is raksz?
És ezek után csodálkozol hogy betegnek tartanak itt?
"Természetesen a legfőbb hunyó az egészben a férfi, ha nőről lenne szó, akkor logikusan a nő tehetne legjobban az egész kialakult szituációról."
Ebbe van némi igazság első blikre,de nem ismerjük mindkét oldalt,és a teljes storyt sem.
"Úgy kéne, illene történnie, hogy elmondja, kitudódik a kérdező által, hogy csalfa a párja és ő részt vett benne, MERT ez a minimum, amit megtehet azok után, hogy szexel vele."
Persze,mert ezzel aztán egy ismertlennek biztos jót tesz...
Elképzelhetetlen hogy rosszul sül el,hisz Te megmondtad.
Imádom az ilyen ,ha én velem történne bezzeg én megmondanám huszárokat.
Nem történt veled ilyen, de Te már most tudod, akkor hogy éreznél, döntenél..:D
"Én azt tenném, ez biztos, ha meg is pofozna, akkor is megtenném, csak úgy tudnék egy picit is könnyíteni a lelkiismeretfurdalásomon a helyében. A pasira nem lennék kíváncsi tovább, kinyitnám a szemem, hogy úgysem kellenék neki, hiszen eddig sem kellettem másra, mint testiség."
Nők milliói ezt keresik.
Mert leggyakrabban pont a testiség tünik el, változik meg, lesz egyre unalmasabb.
Más meg marad annyira jó, hogy emiatt nem borítanak.
A másik kérdésnél,(ahol nem érzed szükségét beleállni nő társaidba )igazán szépen meg van fogalmazva miért jó ez..
"Ebben több nincs, ez nem a pasi ellen szól, inkább az ellen tennék, hogy eltakarítsam a szemetet az életemből és hogyha egyszer a szenny, akkor tőle szabadulok meg."
Mégis csak azt biztatod akinek vesztenivalója nincs, hogy annak tartson be aki bár nem igért semmit, de van mit vesztenie adott esetben.
Ebből megint az jön le, hogy akárki akármit csinál, a pasi a fúj.
Pedig nekem úgy tünik, mindamellett hogy megértem ha valaki kacsintgat időnként, egyforma felelősség van ha már moralizálunk!
Pontosan tudta a kérdező mi a szitu.
Nem volt hitegetve a kérdező szóban sem.
Valószínűleg a pasi automatikusan hozza be ezeket a kis figyelmességeket amit a kérdező félreértett.
És a kérdező szeretné ezt a pasit magának.
Nem undorodott meg tőle.
Igazából annyira kilóg a lóláb
Mit kéne mondania?:
Régóta kollegám a Jani,tudom hogy vagy neki, de azért jó párszor lefeküdtem vele.
Többet is akartam tőle,de nem jött össze.
De most,hogy tudom hogy melleted akar maradni,szólók hogy tud mekkora féreg...
Persze ha elhagyott volna miattam, akkor őrölnék, és nem volna féreg...:D
Hagyjuk már.:D
Bosszú volna a javából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!