Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői téma! Ha csak bántani tudsz kérlek ne írj. Lent a részletek. Mit tegyek elmondjam neki?
Tudom jól a szokásos dolgokat nem kellett volna belemenni, gerintelen vagyok stb.
Van egy férfi munkatársam van barátnője és velem megcsalta párszor. Én szeretnék többet tőle nem ezt a szeretői dolgot.Ő is kicsit máshogy viselkedik mert nem csak együtt vagyunk és ennyi. Beszélgetünk,érdekli mi van velem, homlokpuszit ad, megölel. Meglep csokival, szives üzivel es ez kölcsönös. Sokat is jelent neki mert megőrzi az üziket. Mit gondoltok ő is többet érez? Azon gondolkodom elmondom neki hogy en mit szeretnék tőle. Jó ötlet?
Mondd el mindenképpen, hogy ne húzza tovább az idődet. De készülj fel arra, hogy valószínűleg lepattint. Ha szertne tőled komolyabbat, akkor magától felhozta volna már, hisz nyilván tudja hogy te azért fekszel le vele mert tetszik neked. Erre van eszük, hogy homlokpuszit adjanak meg kedveskedjenek. Mind ezt csinálja a szeretőjével hogy megtartsa.
Azért abba gondolj bele, hogy ha még össze is jönnétek, te meg tudnál bízni benne? Mikor már tudod róla, hogy gernicből nem sok jutott neki? Nem félnél, hogy téged is ugyanígy megcsal majd? Hidd el, találsz jobbat is.
11
Naiv vagy.
Nem fura hogy egy szeretői kapcsolatba beleraknak némi kapcsolat feelinget.
Ez a gyakoribb, ritkább a teljesen csak szexre koncentráló szeretői kapcsolat.
Aki elég érett ehhez ,az tudja hogy ez ennyiről szól, a játék része ez is, és jó eséllyel kár ,és saját szempontból káros is beleélni magad, többet belelátni.
Igen,elmondhatod az érzéseidet, de sajnos jó eséllyel nem lesz komolyabb,hiszen akkor már lépett volna az illető,ha ő is ezt szeretné tőled.
Minden más csak körítés és időhúzás.El kell döntened magadban,neked elég-e ennyi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!