Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes egy férfi a párjába, ha megcsalja? (Ha lehet, férfiak válaszoljanak!)
Nem szükséges ehhez férfi aggyal gondolkodni. Nekem ez tök egyértelmű és nem is értem ezt a kérdést. Aki szerelmes, az nem csalja meg a másikat. Aki meg megteszi az nem szerelmes.
31/F
Tessék?? Ilyen erővel az a férfi is lehet szerelmes, aki elhagyja a párját betegen?? Ez is és a megcsalás is önzőségen alapul. Aki szerelmes az nem önző, hanem mindenben azt nézi, hogy a párjának hogyan tudna kedvére tenni és semmiképp se akarna neki fájdalmat okozni. Hiába tart egy másik nőt is szépnek, nem fekszik le vele, mert tudja, hogy a szerelmének ez fájdalmat okoz.
Feltett itt valaki nemrég egy kérdést, hogy miért csalják meg a barátnőjüket a férfiak még akkor is ha az mindent megad nekik, míg a nők nem lennének képesek eldobni a kapcsolatukat azért, hogy egy 10/10es férfival szexelhessenek. Egy csomó férfi savazta a kérdezőt, hogy micsoda femináci meg miért fogalmaz meg ekkora bődületes általánosításokat, és pár napra rá törölve is lett a kérdés. Ehhez képest elég csak az itteni válaszokra ránézni. Ezek szerint teljesen igaza volt a kérdezőnek, csak az fájt nekik, hogy egy nő általánosította őket, nem pedig ők saját magukat.:D
34
Attól még tényleg femináci volt, és szánalmasan általánosított. Az itteni válaszok nem reprezantatívak.
Az már a második trollkérdése volt a feministának. Töröljék is, ha amúgy teljesen normális kérdéseket is törölnek.
Pedofiloknak meg nincsennek ilyen kérdêseik. Főleg nem ilyen röhejes megfogalmazásban, ahogy te teszed.
A férjem megcsal,t mikor már 25 éve hogy együtt voltunk,
és szerettük egymást akkor is.Mindkettőnknek a másik az igazi,
tudjuk.De ennyi gyütt töltött idő után nem csoda hogy egy új
élmény el tudja vrázsolni az embert..Olyan lelkiismeret furdalása
lett,hogy el mondta pár hétre rá,mert nem bírt a gondolattal
együtt élni.Megbocsájtottam,tovább léptünk.Ilyen is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!