Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes egy férfi a párjába, ha megcsalja? (Ha lehet, férfiak válaszoljanak!)
9# Jó, akkor vegyük az én példámat. Reménytelen szerelem 6 éven át. Megfogadtam a tanácsokat, hogy elfelejtsem, ismerkedni kezdtem. Belekezdtem 1-2 kapcsolatba, volt, akivel csak szexeltem, de mindig ugyanott lyukadtam ki, őt szeretem. Na látod, hogy lehet nőként is szerelmesen mással szexelni, ha nem vagy a nagy Ő-vel együtt…
Gondolom nem tudod milyen ez, mert nincs tapasztalatod. De te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen helyzetben inkább 6 évig nem szexelnél senkivel fiatalon. Na hagyjuk…
Tegyük fel egy ominózus éjszakán megcsalt a partnered.
Olyan részeg volt, hogy lefeküdt más nővel. Igen, megcsalt, de attól még szerethet téged.
Vagy azért csalt meg, mert sok a veszekedés, nem elégíted ki szexben mint ahogy ő szeretné, ő meg nem szól, nem mer fél, hogy elveszít. Jön a harmadik személy, aki felizgatja, vagy kedves hozzá és a gyenge állapotban félredug. Szerelmes beléd, de megteszi.
Persze azt mondjuk, hogy nem az, mert ha az lenne nem tette volna meg, de attól még ő érzi amit érez.
(U.i.Nők ugyanúgy megteszik.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!