Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a majd 50 éves barátnőtöknek ,aki 25 éve házas,2 felnőtt gyerekkel,hogy a férje már 1 éve csalja ,méghozzá ismerőssel? Ti szeretnétek ha fordított esetben nektek felnyitná ily módon valaki a szemeteket?
A férj is döntött. Az is egy döntés. A te döntésed egy másik döntés. Amivel pusztán az a baj, hogy előtte nem tudtad a barátnő szándékát, hogy szeretné-e az információt tudni.
Egy betegnek is joga van a betegséggel kapcsolatos információt elutasítani az orvosnál. Akkor is, ha ezt kívülről hülyeségnek gondoljuk. Ő dönthet így. És ezt tiszteletben kell tartani.
Tehát te itt követtél el etikai hibát. Először meg kellett volna kérdezned, hogy ha úgy adódik, akkor szeretné-e ezt az információt tudni.
Ja,azt már régen vagy tíz éve megbeszéltük,hogy tudni szeretnénk m8ndketten.Ez nem volt kérdés..éles helyzet mégis más,bár látod jó döntés volt.Nem hiszek a hazudozásban,eltitkolásban.Igen feltettem a kérdést mert érdekelt mások véleménye is.
Mindenesetre ez a 80-20% arány akik elmondanák bebizonyította ,hogy vannak még igaz barátok.
Kérdező, nem érted a lényeget! Leírtam az etikai részét a dolognak, de elvisznek az érzéseid és a saját dühöd, amit az exed irányába érzel.
Tehát még egyszer, utoljára elmondom, ezután a magam részéről én lezártnak tartom a témát, mert feneketlen kútba nem hordunk vizet.
Nem az a baj, hogy elmondod, ha ilyen információ van a birtokodban. Az a baj, hogy úgy mondod el, hogy nem veszed figyelembe a másik ember döntési jogát! Ez pedig a kölcsönös tisztelet alapja!
Meegjérdezem, hogy szeretné-e tudni, ha igen a válasz, akkor elmondom. Ha nem, akkor megtartom akkor is, ha belül felfortyanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!