Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok a majd 50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a majd 50 éves barátnőtöknek ,aki 25 éve házas,2 felnőtt gyerekkel,hogy a férje már 1 éve csalja ,méghozzá ismerőssel? Ti szeretnétek ha fordított esetben nektek felnyitná ily módon valaki a szemeteket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
60...akik háborognak ezen,hogy nem hazudtam tovább,ők maguk is csalva vannak,vagy csalók és sz#r az igazsággal szembenézni.
2023. jan. 6. 09:39
 62/75 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, ha ez a hiedelem megnyugtat, akkor lelked rajta. Más választást úgysem adtál a barátnődnek. Döntöttél helyette.
2023. jan. 6. 09:47
 63/75 A kérdező kommentje:
62..nem..a férj döntött amikor ezt megtette.Ne keverd a dolgokat.Az én őszinteségem csak ennek a következménye.
2023. jan. 6. 09:54
 64/75 anonim ***** válasza:
0%

A férj is döntött. Az is egy döntés. A te döntésed egy másik döntés. Amivel pusztán az a baj, hogy előtte nem tudtad a barátnő szándékát, hogy szeretné-e az információt tudni.

Egy betegnek is joga van a betegséggel kapcsolatos információt elutasítani az orvosnál. Akkor is, ha ezt kívülről hülyeségnek gondoljuk. Ő dönthet így. És ezt tiszteletben kell tartani.

Tehát te itt követtél el etikai hibát. Először meg kellett volna kérdezned, hogy ha úgy adódik, akkor szeretné-e ezt az információt tudni.

2023. jan. 6. 10:01
 65/75 A kérdező kommentje:
Olvasd vissza! A barátnőmet ismerem annyira(40 év nem kevés),hogy tudjam ,nem ennyire primitiv,hogy igy akarjon elni.Megköszönte és azt mondta sosem bocsatotta volna meg ha nem mondom el.
2023. jan. 6. 11:12
 66/75 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, mégis feltetted a kérdést! Talán pont azért, mert nem volt egyértelmű a preferencia! Ahelyett, hogy neki tetted volna fel! Szeretné-e tudni, ha a férje félrelép és erről valaki tud az ismerősi körből!
2023. jan. 6. 11:28
 67/75 A kérdező kommentje:

Ja,azt már régen vagy tíz éve megbeszéltük,hogy tudni szeretnénk m8ndketten.Ez nem volt kérdés..éles helyzet mégis más,bár látod jó döntés volt.Nem hiszek a hazudozásban,eltitkolásban.Igen feltettem a kérdést mert érdekelt mások véleménye is.

Mindenesetre ez a 80-20% arány akik elmondanák bebizonyította ,hogy vannak még igaz barátok.

2023. jan. 6. 11:36
 68/75 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, nem érted a lényeget! Leírtam az etikai részét a dolognak, de elvisznek az érzéseid és a saját dühöd, amit az exed irányába érzel.

Tehát még egyszer, utoljára elmondom, ezután a magam részéről én lezártnak tartom a témát, mert feneketlen kútba nem hordunk vizet.

Nem az a baj, hogy elmondod, ha ilyen információ van a birtokodban. Az a baj, hogy úgy mondod el, hogy nem veszed figyelembe a másik ember döntési jogát! Ez pedig a kölcsönös tisztelet alapja!

Meegjérdezem, hogy szeretné-e tudni, ha igen a válasz, akkor elmondom. Ha nem, akkor megtartom akkor is, ha belül felfortyanok!

2023. jan. 6. 11:46
 69/75 A kérdező kommentje:
Ok akkor máskor úgy kérdezzünk-szeretnéd tudni ,hogy megcsal a férjed?😂Neked értelmezési problémáid vannak! Írtam,hogy egyszer megbeszéltûk már,hogy tudni szeretnénk ha ez megtörténik! Milyen exem iránti harag? Én 15 éve elváltam,elég baj lenne,ha még ezen rágódnák😊
2023. jan. 6. 11:51
 70/75 anonim ***** válasza:
63%
Kedves félrekúrók, hiába pánikoltok, győzködtök, mindig is be fogunk árulni titeket!!
2023. jan. 6. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!