Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert van az, hogy ha egy no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy ha egy no tesz fel egy kerdest, amiben leirja, hogy megcsalta a pasijat, akkor vegig szidjak a kommentekben, viszont forditott esetben egy srac ilyen jellegu kommenteket nem kap?

Figyelt kérdés

Pl. Ennel a kerdesnel

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Tokre elfogadhato, ha egy pasi csinalja,mert pasi es nekik lehet?

2018. jún. 23. 08:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Sot meg biztatjak is a pasikat,hogy csaljak tovabb a not, jolvanazugy.
2018. jún. 23. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem napszakfüggő is. Szoktam ilyenekre írni, csak még korán van. Vedd úgy, hogy erre sem írtam.

31/f

2018. jún. 23. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Hát, én meg pont azt láttam, hogy ha egy nő kefélt félre, jönnek a savanyú arcú, harcos feminácik, hogy "biztos nem kapott meg mindent a pasijától!" meg "biztos érzelmileg elhanyagolták!" Egy csomó kérdés alatt meg azt taglalják, hogy a férfiak mocsok ösztönlények, akiket csak a farkuk vezet.

Szerintem a megcsalás nemtől függetlenül görény dolog, nem kell itt férfi/nő alapon különbséget tenni, senkinek sem. Neked sem.

2018. jún. 23. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs így. A megcsalót ugyanúgy elhordják mindennek ha nő, ha férfi. Most sikerült találnod egy olyan kerdést, ahova egyenlőre nem nagyon érkezett olyan válasz.
2018. jún. 23. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

3# pontosan leírta. Ezt látni.

Ha férfi csal meg, akkor "ösztönlény" és mindenféle lehordás. Ha nő csal, akkor "nem kapott meg mindent" "elhanyagolták", stb (tehát akkor is a férfi a hibás).

2018. jún. 23. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva én mindkét nem esetében ugyanúgy reagálok bármire, legyen szó megcsalásról, férfiak esetében is ugyanúgy elítélem, mint nõknél.

Itt ezen az oldalon mindenféle választ olvasni, kapnak hideget és meleget a férfiak meg nõk is.

Sosem értem az ilyen kiakadásokat, pasiktól is sokat olvasni “bezzeg ha férfi írná ezt, akkor lepontoznák, támadnák” stb.

Le kéne nyugodni.

2018. jún. 23. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Már ne haragudj, de mi a ráksúlyos fenérõl beszélsz?

1. A kérdésben nincs meghatározva, hogy a kérdezõ férfi-e vagy nõ, kár is ezzel a szemponttal foglalkozni.

2. Ennél a kérdésnél is van mindenféle választ. Te kiszemeltél magadnak 1-et amin fenn vagy akadva s szúrja a szemed, aztán a többit elsem olvasod, csak rögtön kiírsz egy kérdést “jajjjj, mindenhol ezt írják kommentbe”.

Legalább a linkelt kérdésnél olvasd el rendesen a válaszokat, ha nem is olvastad a többi kérdést.

2018. jún. 23. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerinten igazad van. Hogy ez mitől van... Társadalmi beidegződés.
2018. jún. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!