Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a párom túl piperkőc? B_zizó kommenteket nem kérek.
-Sűrűbben jár fodrászhoz mint én
-Néha olyan, mint egy illatfelhő
-A plázában többet nézelődik, minimum 2x annyiért vásárol
-Reggelente 1 órát van bent a fürdőben
-Van testszőrnyírója különböző fejekkel, órákig képes a testének különböző pontján, lábán, kezén igazítgatni a szőrt
-Reggel, este több kozmetikumot ken az arcára, mint én
-Többet jár kozmetikushoz mint én
-Jobban ki van centizve az étrendje mint nekem
-1 hétig kimarad az edzése, mert elutazunk, fél óráig nézegeti magát a tükörbe, hogy milyen löttyedt lett, aztán fél napig nem látom, mert a szálloda konditermében van
és még hosszasan sorolhatnám...
Kezd már kicsit kiakasztani, mintha egy férfi testbe zárt nővel élnék. Nem azt mondom, hogy suttyó legyen, de néha jó lenne valami "undi" férfias megnyilvánulás, vagy egy káromkodás, üvöltözés a focimeccs, vagy akármi miatt, hogy érezzem, hogy ő is egy kan.
Azt tudtam, hogy ad magára, láttam is rajta.
Amíg valakivel nem élsz együtt, addig ennek a nagy részét honnan tudnád?
Úgy voltam vele, hogy pár rossz szokás miatt nem fogok eldobni egy kapcsolatot, mert amúgy jó ember.
# 3
Kiba_zottul irritáló, hogy odahányod mindenhova a szarságaidat, anélkül, hogy a parányi agyadat használnád.
Olvasd már végig a listát. Legtöbbje már az együttélésből adódó kellemetlenség.
Mondjuk adj érte hàlàt.
Mintha magamat olvasnàm.
Ha egy hétig nem edzhetnék dzsihàd lenne.
Rend van nàlam nem lehet szemét a lakàsban mindennek a legjobb minõségûnek kell lennie.
Ruhàra eszméletlén pénzeket költök,heti 4-5 edzés,szolizok.
Mindemellett a tanulmànyaimra is piperkõc vagyok,csak a legjobb képzésre megyek,most MSc-ben egy angol képzést néztem ki vagy BME Msc esetleg kettõt együtt.
Csak a legjobban fizetõ munkahelyek jöhetnek szóba magas juttatàsokkal.
Mindig tiptop felöltözök még edzõterembe is,kocsim is kivûl belül tiszta.
Két naponta szakàl igazítàs,és szõrtelenítés.
Nõtõl is elvàrom a tiptop alakot,külsõt,hosszú àpolt hajat sõt én annak örülök ha sokat készülõdik,kirívó ruhàkat hordjon.
Inkàbb adj hàlàt érte,mert ki fog vàgni mint cicàt kakàlni,de meg is érdemled.
Kevesen vagyunk ilyenek akik mindenben a maximumot akarjàk
Jobb lenne ha egy csóró nyikhajka lenne ülepes kínaiban,, jó ez nem érdekel hogy àll"?
Vagy behízik neked és nem szõrtelenít hiszen,, fogadj el így is"?
Na akkor melyik is a jobb?
Vigyàzz mert tudod van konkurencia sok csinos szexy nõ,nehogy lapàtra tegyen.
Én tuti kivàgnàlak aztàn mehetsz egy kis àtlagos palihoz aki fingik meg odaböfög plusz megelégszik az olcsó sz..rokkal.
# 7
Gyönyörű lehetsz férfi létedre a szolis bőröddel, és kb. semmi köze a higiéniához, sőt...
A szoli teljesen más tónusban barnít, mint a nap, és undorító mind férfinál mind nőnél, mintha koszos/üszkös lenne a bőr. Egy igényes ember pont hogy nem szolizik, max. panelprolik, és a természetes fehér bőrű lányok sokkal szebbek.
Egyébként régen valaki minél jobban le volt égve, annál inkább alja népnek tartották, mert azt jelentette, hogy kint dolgozik a szabadban, a hófehér bőrű embereket meg elitnek tartották :)
Bár valszeg nagy kamu a hozzászólásod.
# 7
A vesszőhasználatodra és a helyesírásodra is lehetnél igényes. Számomra ez a visszataszító, nem az, ha valakinek nincs igazítva szőrszálanként a szakálla.
Szolizni nem szolizik, az már tényleg utolsó csepp lenne a pohárban.
44-es az mindig kamuzik.
Amúgy kérdező miért baj, ha valaki ennyire igényes? Meg én sem hiszem el, hogy ezt nem vetted észre az elején. Nem, ez nem csak együttélés alatt tűnik fel, mert ilyeneket nem lehet eltitkolni több randi után. Ha nem csak összeugratós kamu kérdés akkor: sajnos tényleg igaz, sok magyar nő még mindig a vaskos, ápolatlan tahókat szereti.
"Kezd már kicsit kiakasztani, mintha egy férfi testbe zárt nővel élnék. Nem azt mondom, hogy suttyó legyen, de néha jó lenne valami "undi" férfias megnyilvánulás, vagy egy káromkodás, üvöltözés a focimeccs, vagy akármi miatt, hogy érezzem, hogy ő is egy kan.
" Nekem főleg ez sztereotip és túl direkt, ezért gondoltam kamura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!