Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha a párom túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a párom túl piperkőc? B_zizó kommenteket nem kérek.

Figyelt kérdés

-Sűrűbben jár fodrászhoz mint én

-Néha olyan, mint egy illatfelhő

-A plázában többet nézelődik, minimum 2x annyiért vásárol

-Reggelente 1 órát van bent a fürdőben

-Van testszőrnyírója különböző fejekkel, órákig képes a testének különböző pontján, lábán, kezén igazítgatni a szőrt

-Reggel, este több kozmetikumot ken az arcára, mint én

-Többet jár kozmetikushoz mint én

-Jobban ki van centizve az étrendje mint nekem

-1 hétig kimarad az edzése, mert elutazunk, fél óráig nézegeti magát a tükörbe, hogy milyen löttyedt lett, aztán fél napig nem látom, mert a szálloda konditermében van

és még hosszasan sorolhatnám...

Kezd már kicsit kiakasztani, mintha egy férfi testbe zárt nővel élnék. Nem azt mondom, hogy suttyó legyen, de néha jó lenne valami "undi" férfias megnyilvánulás, vagy egy káromkodás, üvöltözés a focimeccs, vagy akármi miatt, hogy érezzem, hogy ő is egy kan.

2017. okt. 6. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha egy nőnek van joga ehhez, akkor egy férfinak is, nem? Te ezzel tkp. kimeríted a nemi alapú hátrányos megkülönböztetés fogalmát.
2017. okt. 6. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:

#8,#9 igen egy alapszínnel mi a baj?

Nagyon fehér lenne a bõröm, mint egy hulla úgy néznék ki.

Nem azt mondtam heti 7-t pecsenyére sütöm magam, de heti 1-2 pont ad egy kellemes megjelenést.

Amúgy még mindig azt mondom, hogy becsüld meg a srácot a saját érdekedben, mert bánni fogod nagyon.

2017. okt. 6. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Bevallom b*zizni akartam, de aztán ledöbbentem a kérdező hogy ki van éhezve a tirpákságra és letettem róla.

31/f

2017. okt. 7. 00:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Én a helyedben nem büszkélkednék el vele, hogy ilyen értelmi szinttel rendelkezel 31 évesen.
2017. okt. 7. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Hmm ha a férfi ad magára az a baj, ha nem akkor meg az. Inkább örülj neki, hogy nem valami igénytelen alakot fogtál ki. Nem értem mi a bajod vele. Ad magára és kész. Hogy nektek nőknek soha semmi sem jó :D

Ha annyira kant akarsz menj be egy kocsmába, ott találsz párat.

Remélem az a pasi majd a szádba fingik :D vagy csókolózás közben bele büfög a szádba... 3 napig nem mossa meg a p*csét és úgy rakja beléd.. hmm fincsi..

Ő nem ilyen, egy kapcsolat lényege az lenne, hogy elfogadod a másikat, kompromisszumokat köttök.. de jobb ha inkább szakítasz vele, ha férfiatlannak tartod az már régen rossz..

23F

2017. okt. 7. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:

7-es, te mekkorát fogsz még koppanni. Tudod, a munkatársaid is szaros kézzel esznek és érnek hozzád, meg a bkv-n mi van... :D

Kérdező: én ezt nem bírnám, valahol ezen a ponton szakítanék.

2017. okt. 10. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os vagyok, magamra igényes nő.

- heti minimum 2 hajmosás

- sima láb, "csík" -fazonra borotvált, hónaljkutya-mentes

- tiszta, friss illatú (nyáron több, 2-3-4 zuhany a meleg miatt)

A párom is igényes, ápolt, 3 naponta borotválkozik, hajat mos, reggelente fúj magára deot, ha hazaér, lefürdik.

Szóval nem valami leszarom-magam pár vagyunk, de ez, amit a tiéd csinál enyhán szólva is beteges.

Mellesleg mit-hol dolgozik, hogy ennyi szarságra van ideje?!

2017. okt. 10. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!