Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rendőr, katona pasikkal ismerkedni? Nagyon bejönnek nekem az egyenruhás férfiak. Az olyan kommenteket, mint pl. sértsek törvényt stb hanyagoljátok légyszi!
Ismerkedtem már rendőr és katona pasikkal is. Hozzáteszem teljesen véletlenül hozott össze velük a sors...
Ez csak egy foglalkozás a sok közül, nem nagy szám hidd el. Ők is lehetnek ugyan olyan rendesek, bunkók, stb...
Nekem a szomszédban laktak, nem volt nehéz dolgom...:D
Pl. olyan rendezvényeken, ahol megfordulnak. Mondjuk ajánlom a Ludovika fesztivált, bár az az augusztus 20-i avatás előtt kb. 100 nappal szokott lenni, szóval idén már nem.
Öcsém katona, de ő most foglalt, meg eléggé önálló, hogy maga oldja meg a társkeresést, nem kell segíteni. :-)
Én neten ismertem meg egy rendőr pasit. Akkor azért ismerkedett ott mert a munkája miatt nem volt ideje eljárni ide oda. Egy ideig együtt voltunk.
Egyébként ahogy az egyik válaszoló írta, ők is ugyanolyan emberek mint bárki más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!