Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bi/Meleg fiúk! Ismerkednétek...

Bi/Meleg fiúk! Ismerkednétek egy katonai egyenruhás sráccal? 20/F

Figyelt kérdés

2015. márc. 21. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem is tudtam,hogy vannak/lehetnek a katonasàgban homokosok.(Ne írj nem vagyok homokos!)
2015. márc. 21. 11:36
 2/7 ftf1983 ***** válasza:
92%
Mindig jót nevetek azon, hogy valakik szerint bizonyos foglalkozást vagy tevékenységet folytatók között nincsenek meleg. A katonák, rendőrök, tűzoltók, orvosok, élsportolók között is vannak melegek, nem is kevesen.
2015. márc. 22. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
mivel nem a ruha teszi az embert,ezért igen.
2015. márc. 22. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok ostoba libbant. Fegyveres testülethez, főleg nem katonasághoz, de meg rendőrnek se való a ferde hajlamú. Hihetetlen hova aljasodik ez a világ. Ezek olyan helyek ahol lényegében mindenkinek acélosan edzettek kellene lenni, nem Hello Kitty-s váll táskàval munkába állni.
2017. márc. 28. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért nem minden meleg:Hello Kitty-s váltáskás.

Ha látnál tutira nem mondanád,hogy meleg vagyok.

Túl sok idiota sztereotip baromságot nézel és nyilván nem ebben a világban élsz. És attol hogy valaki meleg még lehet kiválló szakember remek rendőr vagy tűzoltó.

És nem utolsó sorban te hány olyan esetről tudsz ahol a katonák pogári lakosság férfi tagjait erőszakoltákmeg? A megerőszakolás a hetero katonák kedvelet szokása...ha már a ferdehajlamnál tartunk.

Attól függ. Ha csak stilusában katonai azaz egyenruha pl:terepmintás de a viselőnek semmi köze a katonasághoz azt furának találom. Még inkább ha mondjuk az egy tiszti egyenruha.

Ha viszont az illető katona...hát nem tudom. Én semmilyen módon nem szeretem vegyìteni a munkát és a magánéletet,én sem mászkálok a munkahelyi (melós ruhában)csak úgy,max munkába-munkából ha olyan hogy nincs lehetőség átöltözni.És tapasztalatom szerint aki katona az mindig katona otthon és a magánéletben is...szóval.

Nem biztos,kell a személyisége is a ruha kevés hogy ezt így megmondjam.

2017. márc. 28. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert ti el vagytok ferdulve? Egy katona nehogy mar repedtseggu legyen. A katona az férfi. EZ vitán felül áll.
2017. márc. 28. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Legyen homár. Élje a sajat életét. De ne akarjon ilyen helyen lenni.
2017. márc. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!