Bi/Meleg fiúk! Ismerkednétek egy katonai egyenruhás sráccal? 20/F
Azért nem minden meleg:Hello Kitty-s váltáskás.
Ha látnál tutira nem mondanád,hogy meleg vagyok.
Túl sok idiota sztereotip baromságot nézel és nyilván nem ebben a világban élsz. És attol hogy valaki meleg még lehet kiválló szakember remek rendőr vagy tűzoltó.
És nem utolsó sorban te hány olyan esetről tudsz ahol a katonák pogári lakosság férfi tagjait erőszakoltákmeg? A megerőszakolás a hetero katonák kedvelet szokása...ha már a ferdehajlamnál tartunk.
Attól függ. Ha csak stilusában katonai azaz egyenruha pl:terepmintás de a viselőnek semmi köze a katonasághoz azt furának találom. Még inkább ha mondjuk az egy tiszti egyenruha.
Ha viszont az illető katona...hát nem tudom. Én semmilyen módon nem szeretem vegyìteni a munkát és a magánéletet,én sem mászkálok a munkahelyi (melós ruhában)csak úgy,max munkába-munkából ha olyan hogy nincs lehetőség átöltözni.És tapasztalatom szerint aki katona az mindig katona otthon és a magánéletben is...szóval.
Nem biztos,kell a személyisége is a ruha kevés hogy ezt így megmondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!