Az vonzónak számít egy lánynál, hogyha a fiú ért a fegyverekhez és van katonai tapasztalata?
Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok akik kockák, és a sok lövöldözős játék mellékhatásaként azt hiszik magukról hogy elit katonák, és mindent tudnak a fegyverekről.2014. jún. 16. 00:22
4/17 anonim válasza:
Buknak az egyenruhásokra úgy vettem észre (én is az voltam) de a fegyvereket utálják, szóval nehézkes megérteni, de az egyenruhás fétis mögött egy nagy adag felszinesség van, nem érdekli őket mihez értesz :-)
5/17 anonim válasza:
Nálam ez ÖNMAGÁBAN nem vonzó. Nekem az vonzó, ha intelligens, és felnézhetek rá. Ha pluszban ért a fegyverekhez, az még jó pont, férfiasnak tartom. Egy bizonyos fokig. De az ilyen kocka, aki csak erről tud beszélni, visszataszító számomra.
6/17 anonim válasza:
azt vettem észre hogy nem feltétlen előny a nagyon kemény külső.. talán tartanak tőle..?
7/17 A kérdező kommentje:
Látom értelmek a válaszok. 2-es, miért félnél az ilyentől? Nekem nem a fegyverek körül forog az életem, én is csak egy ember vagyok, nem egy antiszociális pszichopata terminátor.
2014. jún. 16. 00:28
8/17 anonim válasza:
Nálam vonzó, ha nem egyenruhás, akkor is.
9/17 A kérdező kommentje:
Közben látom vannak normális kommentek is, nekik köszönöm. :)
2014. jún. 16. 00:28
10/17 anonim válasza:
Én S.A.S.-es vagyok, csébe mindig az voltam és nagyon jól kezelem az m4a1-et:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!