Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az vonzónak számít egy lánynál...

Az vonzónak számít egy lánynál, hogyha a fiú ért a fegyverekhez és van katonai tapasztalata?

Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok akik kockák, és a sok lövöldözős játék mellékhatásaként azt hiszik magukról hogy elit katonák, és mindent tudnak a fegyverekről.
2014. jún. 16. 00:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es, akkor gratulálok neked. Fiatalabb koromban én is játszottam vele néha a barátokkal, de most nem erre irányult a kérdésem. :)
2014. jún. 16. 00:31
 12/17 anonim ***** válasza:

A fegyvereket én se szeretem (annak ellenére, hogy kipróbáltam a sportlövészetet).

Igazából nagyon emberfüggő, hogy hogyan élte meg a katonai létet... Van, aki otthon is elvárja a megszokott fegyelmet, van aki közemberként teljesen normális.

Tulajdonképpen nálam nem befolyásol semmit.

2014. jún. 16. 00:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Inkább érdekes. Én nem értek hozzájuk, legalább tanulok újat is. Persze az már sok lenne, ha egész nap erről mesélne.
2014. jún. 16. 00:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Úristen! Fel kellene nőni...
2014. jún. 16. 01:12
 15/17 anonim ***** válasza:

"a fiú ért a fegyverekhez és van katonai tapasztalata"

ezt szó szerint vagy képletesen kell-e érteni?

mert ha képletesen, akkor ezt jelentené:

a fiú ért a fegyverekhez = ért a péniszekhez, a saját péniszéhez is :)

és van katonai tapasztalata = már szexelt :)

na jó, gondolom, a valós katonai tapasztalatról beszélsz

akkor igen, vonzó is lehet :)

2014. jún. 16. 02:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy milyen személyiség párosul hozzá:)

Ha személyiség megfelel, akkor igen ez egy + pont.

2014. jún. 16. 04:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Jartam egy katonaval. Marha jol nezett ki a teste, kemeny izom, kockak, ahol kellettek, de amikor mast nem csinalt a szabadidejeben, csak engem nyuzott es fellabasolt es mindig en voltam a foldon kezdet elegem lenni belole. Mondtam neki, hagyja abba, vagy szakitunk. Erre megkerte a kezem es kerte, hogy koltozzek vele nemetbe. 😊 Majd hazament a baratnojehez es azota nem lattam. A baratnojevel talakoztam, pont ugy nez ki, mint en. Mondta, hogy a baratja drogtuladagolasba halt bele. Isten nyugosztalja! 🙁
2018. nov. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!