Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnátok a barátnőtöket és az az életben nem derülne ki, elmondanátok neki abban az esetben, ha rájöttetek, hogy hülyeség volt és vele akartok továbbra is maradni? Vagy titokban tartanátok? Lányok is írhatnak fordított esetben.
Nem. A bűntudattal csak magamnak kell megharcolnom, azzal ha megosztom vele, csak leveszem a fájdalom felét a vállamról és ezzel nyugtatom magam, hogy legalább őszinte voltam...de milyen áron? Hiszen így neki is fáj. Lehet jönni a szokásos bizalom-el kell mondani dumával...de mindenki tudja, hogy utána már semmi sem ugyanolyan. Szerintem mindenki önmaga számoljon el a lelkiismeretével és törekedjen arra, hogy vagy ne kövesse el újból a hibát, vagy ha már nem megy a kapcsolat, akkor lépjen ki belőle. Szóval nem, nem mondanám el.
24/l
Ne mondd meg neki, csak megbántanád vele! Ha megbántad, többet ne csináld, ennyi!
Ha rájön, megszakad a bizalom, soha többé nem fog úgy bízni benned, mint előtte! Mindig azon jár majd az esze, hogy ha nem vagy vele, hogy biztos mással vagy, hidd el, tapasztalat!
Utólag jobban örültem volna neki, ha nem mondja meg, amiről nem tudok, az nem is fáj! Akkor még mindig együtt lennénk... De így szakítottam vele, mert már nem volt soha ugyanolyan a kapcsolatunk és hiába próbáltam elfelejteni neki, nem ment!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!