Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok titokban valakivel, ha közben van párotok?
Van egy srác akivel jóban vagyok,sokat beszélek neten, ő felvetette,hogy találkozna velem..Én is szívesen beszélgetnék vele személyesen, de a barátom tuti nem díjazná,mert nagyon féltékeny típus.
Ti mit tennétek? Találkoznátok barátilag valakivel?
Elvileg ebben nem lenne semmi rossz. Kérdés, hogy mivel folytatódna a dolog.
Illetve te mit szólnál, ha a párod találkozna "barátilag" egy csajjal....?
Határozottan nem!
18 éves korom óta, lassan tíz éve ugyanabban a párkapcsolatban élek, ezalatt nagyon sokan megkérdezték, mégis mi a titka, hogy ilyen jól megvagyunk. Az érdekes az, hogy mindenki valami voodoo mágiát vár, holott csak orbitális közhelyekkel lehet dobálózni. Akkor hol a baj? A baj az, hogy mindenki szajkózza ezeket a közhelyeket, de alig van valaki, aki betartja őket.
Hogy miért írom mindezt? Gyakorlatilag mindenki tudja, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatoknak a legfontosabb része a BIZALOM. A bizalom elengedhetetlen feltétele az ŐSZINTESÉG. Ezt mindenki tudja, mégis a többség azt sugallta nincs semmi rossz a párunk háta mögött, titokban olyan dolgot csinálni, amiről TUDJUK, hogy kiborulna tőle.
Kérdező, itt nem arról van szó, hogy megcsalod a pasid vagy sem; itt bizalomról, szavahihetőségről és felelősségvállalásról van szó. Te most voltaképp mit is csinálsz? Gyáva vagy vállalni a következményeket, a konfliktust, ezért inkább hazudsz a párodnak, csak, hogy ne legyen balhé. Aztán ha kiderül, te leszel legjobban megsértődve, mert mindig féltékenykedik, pedig nem is csaltad meg. Csak fordítsd meg: ha a pasid titkolná, hogy találkozik egy csajjal, te mit éreznél?
Nono! Most akkor ha antilop, akkor te is lophatsz? Ha ő is gerinctelenül viselkedett veled szemben attól te nem leszel gerincesebb!
Eleve nem arról beszéltünk, kettőtök közül melyikőtök a nagyobb szemét. Én olyat sem mondtam, hogy a párod makulátlan. Azt mondtam, hogy ez az elképzelés nem ok, és ez független attól, hogy a párod miket követett el veled szemben!
Ja, értem, arra a mondatomra válaszoltál, amikor arra kértelek fordítsd meg a helyzetet.
Ez esetben viszont nekem adtál igazat: benned is megingott a bizalom és nyilván neked is nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!