Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok titokban valakivel, ha közben van párotok?
Van egy srác akivel jóban vagyok,sokat beszélek neten, ő felvetette,hogy találkozna velem..Én is szívesen beszélgetnék vele személyesen, de a barátom tuti nem díjazná,mert nagyon féltékeny típus.
Ti mit tennétek? Találkoznátok barátilag valakivel?
Ja, értem, gratulálok :).
Persze ettől még nem változik a véleményem: szerintem butaság azt gondolni, hogy egy pár csak együtt mehet el találkozni valakivel. Lassan tíz éve vagyok a párommal, de soha nem volt gond abból, ha valamelyikünk beült egy ellenkező nemű ismerősével - akár kettesben - valahová.
A kérdező felvetésével sem az a problémám, hogy találkozgatni akar valakivel - bár általában az ilyen ismerkedésnek is necces folytatása szokott következni, de én nem erről beszélek. A kérdéssel az a problémám, hogy nem meri felvállalni a vágyait, és inkább hazudik és titkolózik a párja előtt.
Van egy nagyon távoli ismerősöm, aki többgyerekes családapa, lassan negyven éves. A felesége minden téren első kapcsolat (kölcsönösen), osztálytársak voltak, tizenéves koruk óta együtt is vannak. Hallottam, hogy egyszer eléggé összekaptak azon, hogy a fickó vett valamit a hobbijához, aminek csak a fele árát vallotta be, mert bűntudata volt, hogy mennyit költött rá. Amikor kiderült, az asszony felkapta a vizet. Az emberek 99%-a ilyenkor azt hiszi, hogy olyan rossz a házasságuk, hogy ilyen pici dolgokon is egymás torkának esnek. Vagy éppen, hogy a nő biztos egy hárpia, a fickó meg lúzer, hogy tűri, amiért pár tízezer forintért kiabálnak vele. A valóság az, hogy bizony-bizony ilyen picike dolgokon múlik a bizalom!
Van egy kollegám, akinek a párja gyakran tűnt egy házisárkánynak első látásra. Például ha eljönnek sörözni, vagy hasonlók, akkor mindig lesi, mennyit iszik a srác. Értetlenül álltunk, miért működnek ők így, mire egyszer a srác jön koccintásra, hogy "gyorsan, míg az asszony nem látja". Hoppá-hoppá! Akármennyire is ágálna a párom az ellen, hogy többet iszom egy buliban, SOHA nem tagadnám le előtte! Megpróbálnék kompromisszumra jutni, de soha, de SOHA nem tennék olyat, hogy megígérek valamit, majd mégis megteszem, míg nem látja.
Ez az, amit az emberek egyszerűen nem képesek valamiért felfogni. Az ilyenre minden ember azt gondolja, mennyire bagatell dolog már egy felesen, pár tízezer forinton, vagy más apró füllentéseken balhézni. Miközben nem képesek megérteni, hogy teljesen szavahihetetlenné válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!